Wysłany: Wto Lip 17, 2007 08:25 Pogoda na Miłość!!! :P
Siemka! Ogląda ktoś z was ten serial? Ja ostatnio strasznie go polubiłam! Który wątek lubicie najbardziej?
Relacje między braćmi, a może między przyjaciółkami Brooke i Payton?
A może między ich rodzicami, przyjaciółmi itp.?
Ja uważam że aktor Chad Michael Murray jest świetny, bo super gra! :D:D
Miałam okazję już oglądnąć film z jego udziałem "Cinderella Story".
Piszcie!!!
Tego nie wiedziałam, i tu mnie zaskoczyłeś! hehe fajnie...A który wątek najbardziej lubisz? Ja lubię wątek Haylie i (no kurcze jak to się pisze?! Nejtan'a)
Oglądałeś wczorajszy odcinek? Cała prawda wyszła na jaw. Nieźle.
Jakoś nie rozumiem Lucas'a czemu jest z Brooke. Powinien być chyba z Payton. Ale zobaczymy jak to się dalej ułoży.
Odpiszesz?
_________________ LP wymiata 4 ever!
I tried
so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 10:38
Ja oglądałam dopiero 2 odcinki wczoraj sobie przegapiłam
ale dzisiaj muszę sobie oglądnąć
strasznie mi sie serial podoba
ja testem dopiero tak średnio w to wtajemniczona
strasznie żałuje ze nie oglądam od początku ale trudno no
ale film bosski^^
That life has brought me here, where I am"
To najlepszy serial jaki oglądałam...jest wyrąbisty...:) a najbardziej podoba mi się wątek Haley i Nathana:) w sezonie 5 będą mieć dwójkę dzieci (chłopca i dziewczynkę) Lucas rzeczywiście powinien być z Peyton a nie z Brooke...no ale cóż...i tak myślę że jeszcze będą razem:)
I cio powiecie o dzisiejszym odcinku? Wszystko się pogmatwało przez ten wypadek:( bodajże w następnym odcinku Peyton i Brooke spotkają się przy łóżku Lucasa, który jest w śpiączce... będzie się działo...:)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 20:41
cuudny jest ten serial
a Lucas jeszcze lepszy..
zobaczylam go przez przypadek i od razu mi sie spodobal..
moni$ napisał/a:
I cio powiecie o dzisiejszym odcinku? Wszystko się pogmatwało przez ten wypadek:( bodajże w następnym odcinku Peyton i Brooke spotkają się przy łóżku Lucasa, który jest w śpiączce... będzie się działo...:)
noo... ale sie narobilo... ale Lucas na pewno przzyje w komcu to glowny bohater :P
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nio przeżyje...Nathan też jest niczego sobie...ostatnio bardzo go polubiłam, bo wsześniej był skończonym kretynem...ciągle czepiał się Lucasa..ale teraz jest w porządku...:)
zobaczymy co będzie dalej...
Mam nadzieję że Lucas ( może) zmieni zdanie i jednak będzie z Brooke. Jakoś ostatnio ją polubiłam...ale z kolei Payton jest nie fair wobec niej, więc chyba lepiej żeby się dowiedziała. Co o tym myślicie?
Jesteście za :
Lucasem i Brooke
czy
Payton i Lucasem?
_________________ LP wymiata 4 ever!
I tried
so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all