Jak się skończy [o ile do tego dojdzie, bo zapowiada się do pobicia Mody na Sukces] to pewnie na tym, że to wszystko było snem albo czymś takim.
Albo wszyscy pokolei poumierają i bum! koniec.
Dobra, niech teraz się jacyś maniacy PB powypowiadają bo to w końcu temat o wyższości jednego serialu nad drugim, a nie tylko o Lost Bo w końcu się doigramy i warny dostaniemy
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1646 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 17:01
Sofia napisał/a:
Lost był fajny w 1 serii, teraz już się robi sajgon.
A najlepsze w tym sajgonie jest to że wszystko choć wygląda nieprawdopodobnie, można wytłumaczyć za pomocą nauki ( nie licząc finału 4 sezonu ). I jeszcze te flashbacki i flashforwardy...
Penny Lane napisał/a:
Ale oglądam z ciekawości (i dla Sawyera haha).
Wyobrażam sobie Twoją minę gdy zobaczyłaś go jak w ostatnim odcinku wychodził z wody
Sofia napisał/a:
Jak się skończy [o ile do tego dojdzie, bo zapowiada się do pobicia Mody na Sukces]
Dupa. Sezonów jest 6 i wszystkich odcinków jest 108 ( co jak wszystko na tej wyspie - jest 'przypadkiem')
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 15:56
Penny Lane napisał/a:
A Konrad widziałeś alternatywne zakończenia?
To zależy . Widziałem filmik gdzie zamiast Locke'a w trumnie leżał Ben i ktoś jeszcze ( nie pamietam kto). Więc jeśli o to chodzi to widziałem
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 17:37
Penny Lane napisał/a:
Tylko, że ja to widziałam wersje z Sawyerem w trumnie (ufff... jak dobrze, że ta nie jest właściwa ) i Desmondem.
No tak... trudno aby Ben rozmawiał z Jackiem po czym w ciagu 2 sekund znalazł się w trumnie
LOST, LOST, LOST ! O wiele lepsze, chociaż na ostatni {4} sezon już nie patrzę, za dużo tego... ;/ Drażni mnie to, że to się ciągnie i ciągnie, a końca nie widać, dlatego producenci serialu mają duży minus ode mnie.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 29 Kwi 2008 Posty: 172 Skąd: Türkiye
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:15
Wypowiem się na temat pierwszego sezonu serialu Lost oraz pierwszego sezonu serialu Prison Break, ponieważ każda kolejna seria jest coraz gorsza, coraz nudniejsza, coraz bardziej poplątana, przekombinowana i dotyczy to obydwóch serialu. A więc, zarówno Lost jak i Prison Break bardzo przypadł mi do gustu. Obydwa te seriale są moimi ulubionymi. Oryginalna fabuła, tajemniczość (szczególnie w Lost), duża ilość zagadek, poszczególni bohaterowie po prostu fascynujący...Na każdy nowy odcinek czekałam z wielkim zniecierpliwieniem i tęsknotą;) Po prostu obydwa te seriale wzbudziły we mnie bardzo duże zainteresowanie, potrafiły sprawić że się w nich zakochałam...Niestety, tak jak już wcześniej wspomniałam, następne sezony sprawiły że czar prysnął...Bywa. Mimo wszystko sentyment pozostał i ze względu na pierwsze serie obydwóch tych seriali, stwierdzam że uwielbiam zarówno Lost jak i Prison break:) W sondzie nie brałam udziału, zbyt trudny wybór:) Pozdrawiam fanów;)
A ja ostatnio zrobiłam sobie mały powrót do Prison Breaka i razem z koleżanką obejrzałyśmy sobie 6 odcinków 3 sezonu, których wcześniej nie widziałam. I muszę powiedzieć, że znów się wciągnęłam. W tym tygodniu robimy maraton następnych sześciu.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."