Oba miały świetne pierwsze sezony, potem hmmm... "Zeszły na psy"
Dokładnie. Jak pierwsze sezony sprawiały, że od telewizora nie odchodziłam, tak kolejne nudziły mnie cholernie. A w 'Zagubionych' to ja się już sama zagubiłam. Nie na mój łeb.
Prison Break, minimalnie wygrywa.
_________________ Never be afraid to try something new.
Remember, amateurs built the ark, and professionals built the Titanic..
te seriale ciężko porównywać do siebie, bo każdy jest na swój sposób inny Ale Prison Break chyba jednak bardziej mi się podoba... Bo 1 seria była genialna, a 2 bardzo dobra. 3 to już niewypał Ale w Lost też tak bywało... Klimat Prison Break'a bardziej do mnie przemawia.
mi się bardziej podoba LOST, byc moze dlatego, że oglądałam go dokładnie nie pomijając żadnego odcinka, w przeciwienstwie do tego drugiego. Ale Prison Break też jest niezły
Prison break:D prison jest o wiele ciekawszy niż lost, przynajmniej dla mnie, tam cały czas jesteśmy w napięciu i nie wiemy czy im się uda, ale znając inteligencję Michaela zawsze jesteśmy dobrej myśli:D
Pasterz90 napisał/a:
Ale Prison Break chyba jednak bardziej mi się podoba... Bo 1 seria była genialna, a 2 bardzo dobra. 3 to już niewypał
co do trzeciej części to wiesz też tak średnio mi się podobała, powtórka pierwszej serii tylko bardziej brutalna, a tak poza tym to w porządku też mi się podobało mimo wszystko, może bez takiego szału jak wcześniejsze serie , ale też fajne, podobno ma być czwarta seria.
Jakoś tak LOST jednak PB mnie znudziło w trakcie drugiej serii a Zagubieni mnie jakoś tak wciągnęło... Wydaje mi się że ogólniej ciekawsze wątki tam są ale oczywiście PB też niczego sobie jest
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 14:20
Oczywiście, że skazany na śmierć. Lost jest nudne, że szkoda gadać. Jakiś samolot rozbił się na jakiejs wyspie itp itd. Kupa bzdur. Prison break jest bardziej realny
Pomógł: 23 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1723 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 14:48
Cytat:
Prison break jest bardziej realny
O realności w przypadku tych seriali nie należy mówić.Prison break to bajeczka i to nie podlega wątpliwości Ale z drugiej strony to nie telenowele.....tam nieważne są problemy, z którymi można sie spotkać na co dzień.I dobrze.Jednak jeżeli ktoś myśli, że numer pokazany w pierwszej serii PB jest do zrobienia to sie grubo myli .Śmieszy mnie z drugiej strony wielkie zainteresowanie tym serialem jak i Lost.Po prostu nie zauważam w nich nic ciekawego.Ale jak ktoś nie ma nic do roboty..........
Porównywanie tych seriali jest tak samo głupie jak jedzenie kotletów mielonych w czekoladzie. Każdy z nich jest zupełnie inny, opowiada zupełnie inną historię w zupełnie innych realiach. Na pytanie który z nich podobał mi się bardziej odpowiadam LOST.