Jednak jeżeli ktoś myśli, że numer pokazany w pierwszej serii PB jest do zrobienia to sie grubo myli
Mogę wiedzieć, jaki to numer?
maybachmaster napisał/a:
Śmieszy mnie z drugiej strony wielkie zainteresowanie tym serialem jak i Lost.Po prostu nie zauważam w nich nic ciekawego.Ale jak ktoś nie ma nic do roboty..........
Oba są dobre
Prison Break ma wade że bezsens się podwaja 2 razy co odcinek
1 seria przemyślana dobra 2 naciagana ujdzie 3 bedzie słaba
co do lost jest tak samo choć na mniejszą skale i da sie oglądać
Przeczytałam i muszę powiedzieć, że facet trafił w samo sedno, bo to właśnie irytuje mnie w PB. Już pomijając absurdy takie jak brak reakcji immunologicznych w trakcie ucieczki bohaterów, to sami bohaterowie wydali mi się totalnie nijacy, bez żadnych głębszych rys w charakterze czy osobowości (chodzi mi tu o główne postaci, pedofilów i seryjnych morderców pomijam, choć też znacznie ich uproszczono;p). Niesłuszne wsadzenie za kratki biednego brata Mike'a to najbanalniejszy pretekst to wywołania sieczki jaki mogli wymyśleć scenarzyści. Dlatego zakończyłam na I serii.
Natomiast w Lost podoba mi się to, że oprócz wyspowych zagadek mamy też portety psychologiczne bohaterów, ich retrospekcje, cały wachlarz ich zachowań itd. Choć oczywiście też nie udało się uniknąć wielu uproszczeń lub chwytów komercyjnych czyt. nieśmiertelny trójkąt miłosny Jack-Kate-Sawyer (dodając Juliet możnaby powiedzieć czworokąt);p Sama przez to zauważyłam, że związki na wyspie to wątek, który ostatnio całkowicie determinuje moje oglądanie ;PP
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Lost to w ogóle porazka jest do skazanego tez niemoglem sie przekonac ale jak sie wciagnie da sie obejrzec ale tego lostu neda sie ogladac gorsze od mody na sukces
_________________ www.omniscient.pl Jedyny taki serwis w Polsce odpowiemy na KAZDE pytanie...
Lost to w ogóle porazka jest do skazanego tez niemoglem sie przekonac ale jak sie wciagnie da sie obejrzec ale tego lostu neda sie ogladac gorsze od mody na sukces
A Twoich postów nie da się czytać, bo nie zawierają kropek i przecinków.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
ale tego lostu neda sie ogladac gorsze od mody na sukces
a oglądałeś modę na sukces?Wszystkie odcinki?
Cytat:
nieśmiertelny trójkąt miłosny Jack-Kate-Sawyer (dodając Juliet możnaby powiedzieć czworokąt);p Sama przez to zauważyłam, że związki na wyspie to wątek, który ostatnio całkowicie determinuje moje oglądanie ;PP