nieśmiertelny trójkąt miłosny Jack-Kate-Sawyer (dodając Juliet możnaby powiedzieć czworokąt);p Sama przez to zauważyłam, że związki na wyspie to wątek, który ostatnio całkowicie determinuje moje oglądanie ;PP
Magda M. w realiach tropikalnych?
Coś tak jakby ;P IMO zdegenerowało postać Kate do osobistej wyspowej dupodajki Sawyera łamane na wiecznie mizdrzącą się i płożącą przed Jackiem cierpiętnicę niegodną jego miłości :]
a żeby było na temat Sara/Michael to jedna z najbardziej niedopasowanych serialowych par jakie kiedykolwiek widziałam
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Zdecydowanie Prison Break. Lost to bezsensowna bajeczka o ludziach uwięzionych na jakiejś tajemniczej wyspie <lol2>... przez śmiać się chce od tej fabuły. PB jest zdecydowanie ciekawszy, tyle mam argumentów, że mógłbym kilkustronnicowy artykuł o tym napisać ;d, ale co tam xD. Wszyscy wiedzą, że Scofield i spółka wymiatają.
Uwaga, mój post może zawierać spojlery co do PB serii 3.
W końcu się zmusiłam i obejrzałam 3 sezon Prison Break do końca. I zdania nie zmieniam - Lost 4 jest o niebo lepszy. PB teraz poszedł w stronę taniego serialu sensacyjnego, w której ciągle coś się dzieje, jest akcja i akcja, zamieszanie z poplątaniem fabuły i wychodzi z tego niekiedy bezsens. Do tego ta przewidywalność. Teraz już wszyscy wiedzą, że choćby wszystko się spier... to i tak nagle wydarzy się coś, co uratuje tyłek Michaela. Choć już w I serii mieliśmy takie szczęśliwe dla naszego masterminda zbiegi okoliczności, to w "trójce" takich sytuacji było napiętrzenie, niekiektóre naprawdę absurdalne. Byle by tylko się coś działo. No ale mimo to postanowiłam, że IV obejrzę. Dla tej już absolutnie odmóżdżającej rozrywki. I żeby zobaczyć, o czym ma niby ta seria być. I z czystej ciekawości - jak, do cholery, ten serial się skończy.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Moim zdaniem będzie to kolejna Moda na Sukces. Zaraz po Klanie, Złotopolskich i Lost
Po tym co zdążyłam zobaczyć w właśnie rozpoczętym sezonie IV, już nic mnie w PB nie zdziwi, naprawdę. Ale Moda na Sukces jest chyba mniej absurdalna. A Lost jest już bardziej realistyczny.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."