Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:00 pudelek.pl
co sadzicie o tym serwisie ? o plotach jakie tam o gwizdach filmu itp piszą . Ja czytam go nawet czesto ale nie wierze we wszystko co tam czytam bo moga to byc bzdury wyssane prosto z palca. niekiedy pisza takie glupoty ze smiac sie chce
Ja na to wchodzę co rano. Wsiadam na kompa o 6 rano, piję kawę, czytam pudelka i dopiero wtedy zaczynam dzień. Większośc plotek jest tak bardzo denna, że potrafię rechtac się z nich z 10 minut.
Wchodze tam codziennie. Czytam plotki, ale nei wierzę w nie jakoś specjalnie. Niektóre są tak śmiweszne i nieprawdopodobne, ze po prostu śmaic mi sie chce.
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Nie będę zgrywał poważnego człowieka. Jetem fanem Pudelka. Uwielbiam czeznąć ze śmiechu przed monitorem, bo piasek chycił Chylińską za lewy pośladek. A poza tym dziewczyny. Nie martwcie się już trądzikiem
Jak donosi Pudelek jest on EMO ^^
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Przyznam się że również co rano wchodzę na Pudelka, to już taka moja mała tradycja
Misha napisał/a:
piasek chycił Chylińską za lewy pośladek
A nie, bo Herbuś chycił
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1272
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 18:36
Nie wchodzę na pudelek.pl, a na plotek.pl ;p
Niekiedy artykuły potrafią na prawdę rozweselić.
Gdy czytałam artykuł o paskudnym manicure jakiejś gwiazdy, myślałam, że padnę.
Piszą o duperelach, głupotach, ale fajnie się czyta.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”