Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:37
no nawet nawet, ostatnio wciągnęłam się. Ale nałogowo nie oglądam:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Ja nie oglądam ..Dlaczego??W tym czasie kiedy zaczeło w TV lecieć Ranczo, zaczeło się także Prison Break..Więc oglądałem Prisona, więc teraz nie ma co się wpychać w oglądanie tego serialu, jeśli nie wie się o czym on jest ;]
_________________ I tried to be perfect but nothing was worth it.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 23:34
Nie oglądam, w porównaniu z całą rodziną, która jest tym zachwycona. Z 'przymusu' poszłam do kina na film i zanim załapałam kto z kim, gdzie i dlaczego, film się skończył. Przykre.
Owszem, przedstawia prawdziwe oblicze wsi, może i teksty mają zabawne, ale z reguły nie często oglądam tv, a w szczególności w niedzielę.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Według mnie jeden z lepszych polskich seriali ostatnich lat. Żak jest tu wprost prze genialny...
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
uwielbiam "Ranczo" szczególnie maniaków Mamrocika i ich życiowe rozmowy ^^ ostatnio padam ze śmiechu słuchając jak pietrek zakłada zespół z Jolą :D kocham ten serialik, najlepszy jaki wyprodukowała dotąd TVP
_________________ Nie kłam, że kochasz mnie,
Nie kłam, że weźmiesz gdzieś daleko tak,
Że nie znajdą nas...
Ranczo oglądam od samiuśkiego początku i musze przyznać,że bardzo mi sie podoba. Nie potrafię specjalnie wyróżnić jakiegoś wątku. Wszystkie razem skutecznie poprawiają mi humor przed poniedziałkiem.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...