Van____, chyba nie jesteś na bieżąco, bo Ranczo nie ma większej oglądalności niż Jak oni śpiewają. Ranczo jest chętniej oglądane jedynie od Tańca z Gwiazdami, natomiast TzG poknuje i Jak oni śpiewają i nadawanego w tym samym czasie Skazanego na śmierć.
I tak upadło. To jest oficjalnie przed TVN zapowiedziana ostatnia seria. Więcej nie będzie. Oficjalnie.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 06:42
Temat nie jest o tańcu z gwiazdami. Czy Wy wszędzie musicie robić off top?
Ranczo, oglądałam kilka razy. Podoba mi się.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Eee... Nie podoba mi się. Moja mama to ogląda często =)
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 18:05
Ranczo oglądam i strasznie mi się podoba
Nawet mój tato ogląda i mamuśka zreszta też
PS. a swoją droga TzG to to jest taki syf kto to w ogóle jeszcze oglada
z TzG to będzie tak jak z Barem im dalsza edycjia tym "większa popularnosć"
That life has brought me here, where I am"
Niecierpie ranczo bo to tylko niezbity dowod ze polska nadal jest w stanie tworzyc tandetne nudne i mdle tasiemce. No i ten serial grzeszy bo ma czelnosc leciec w tym samym czasie co prison break!
Moim zdaniem ten serial jest mocno przereklamowany. Tyle się o nim mówiło w TV, w programie telewizyjnym, dołączanym do "Rzeczpospolitej" był wzięty w ozdobną ramkę obejrzałem kawałek, nawet niezły, ale mocno przerweklamowany, bo cud to to nie jest.