Kto z was uwielbia bajke South Park ? Jeśli tak to dlaczego i kogo najbardziej lubicie
Ja uwielbiam South Park ponieważ to najśmieszniejsza bajka jaką kiedykolwiek oglądałem a moja ulubiona postać to Cartman. Te jego teksty. Spadam z krzesła jak oglądam te odcinki
crew you guys.... I`m going home... !!!
http://southpark.dmkhosting.com/ to ta stronka jednak ona mi nie wystarcza bo ściągnąłem już wszystkie jednak wydaje mi się teraz, że mało ich jednak jest na tyle co w ogóle jest tych odcinków. Jednak na razie lepszej nie znalazłem.
Rzeczywiście ciekawa bajeczka, ale nie dla dzieci. Miałem przyjemnosc obejrzeć wszystkie odcinki aż do 14 odcinka 10 serii. Odcinków szukajcie na torrentach lub przez bearshara. A co do pytania która postać jest najlepsza...odpowiedz jest prosta Cartman.
Southpark to wybitny serial, skrajnie anarchistyczny, ale nie pozbawiony sensu i racjonalnego spojrzenia na rzeczywistość. Za to go cenię, oglądam i szerzę swoją pasję z innymi! Southpark roxx!
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 22:26
Ja tez lubie south park , glownie ze wzgledu na to ze wysmiewa jakze pogardzana przeze mnie poprawnosc polityczna.
Pozdrawiam.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Ja tez lubie south park , glownie ze wzgledu na to ze wysmiewa jakze pogardzana przeze mnie poprawnosc polityczna.
Pozdrawiam.
To jest faktycznie chyba największy atut southparku, poza oczywiście tym, który najbardziej potrzebny jest kwiatu naszej polskiej złotej młodziezy - zmusza do myślenia!
Ja uwielbiam większość bajek które lecą na MTV można by wspomnieć jeszcze o Futuramie czy taka jedna bajka amerykańska (nie pamietam tytułu) z taką zboczoną Tchórzofredką
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 12:34
Bęsik napisał/a:
poza oczywiście tym, który najbardziej potrzebny jest kwiatu naszej polskiej złotej młodziezy - zmusza do myślenia!
Tutaj nie do konca sie zgodze , niestety czesc tej mlodziezy odbiera to na zasadzie :duzo bluzgow , wiec beka.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 14:25
Chudy, ja to oglądam na Comedy Central codziennie chyba leci9 a w sobote jest maraton;p dobre to jest;D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus