No fakt film dobry. Ja miałam najpierw okazję wysłuhac jaki to on wspaniały i piekny. nastawiłam się na cudo, a okazało sie, ze to po prostu dobry film, ciekawa historia nieźle zrealizowana. Niestety spodziewałam się czegoś więcej.
Migotka napisał/a:
każdy by chciał taką miłość
No nie wiem czy każdy. Osoba która kochasz umiera w momencie kiedy najmniej byś tego chciał/chciała.
A miłośc jak miłośc po około dwóch latach się kończy i albo zrobic z tego komedię albo tragedie.
Piękny i wzruszający. Ryczałam pod koniec strasznie. Oglądałam go już kilka razy, 2 razy czytałam książkę (Która także jest godna uwagi, choć film wydaje mi się lepszy)
"Miłość cierpliwa jest i łaskawa. Miłość nie zazdrości nie szuka poklasku nie unosi się pychą nie dopuszcza sie bez wstydu nie szuka swego nie unosi sie gniewem nie pamięta złego..."
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."
Fajny film... znam go na pamięć Ale i tak wole "Szkołę uwodzenia"
_________________ "Młodość jest jak te butelki, które rozwalaliśmy o ściany. Nie można ich skleić z powrotem, ale jest jeszcze szansa, dla każdego z nas, marnych ciuli, że przyjdzie ktoś, kto ułoży z nich witraże"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 19:40
piekny film... lecz troche smutne zakonczenie...
poruszajacy, ukazujacy jaka piekna i niezniszczalna jest milosc
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Super film...Tez go bardzo lubie...Oglądałam wieeele razy...;P...Ja tak zawsze mam jak mi sie jakis film spodoba to oglądam po kilka razy xD
A tak w ogóle to znacie moze jeszcze jakies takie fajne filmy romantish??xD ...Cos takiego właśnie a'la "szkoła uczuć"??
Kocham ten film i cchociaż wolę happy end to wydaje mi sie, że w tym przypadku ten film porusza bardziej kiedy Jamie umiera Gdyby wyzdrowiała... no nie wiem jakoś sobie tego nie wyobrażam, choć nie wykluczam, że film byłby równie dobry.
Jeśli już miałabym przeżyć taką miłość to ja wolałabym być na miejscu Jamie, a nie żeby umarł ktoś mi tak bliski....
_________________ "...kiedy los wszystko zabierze mi
będę ta sama ta sama ta sama ...
... tak samo szczęśliwa...."