najbardziej wymotła ostatnio posłanka Hojarska "Ja Byłam". Jej A.B.W. czyl;i Agencja Brutalnych Wymuszeń położyla wszystkich na kolana. ja ogladfam wszystkie odcinki Szymona. tym bardziej ucieszyła mnie wiadomość że w telewizji Planete juz niedlugo pojawi się zagraniczny odpowiednik jego programu. napewno też go będę oglądał. będzie to kolejna bardzo dobra probozycja programowa w bardzo bogatym repertuarze tej stacji. zaw3sze golądam wszystkie programy terjze stacji z olbrzyumim zainteresowaniem i ciekawościa. jkażdy tam zanajdzie coś dla siebie.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 15:15
osobiście nie spodobał mi się odcinek z Joaśką Brodzik, ubrała sie koszmarnie, dodatkowo gadała jakby była niewiadomo kim. a z Małaszyńskim i Chylińska ulubiony jak do tej pory:) Paweł pokazał, ze ma dystans do swojej osoby, jest normalny, nie zadziera nocha:d< z przyzwyczajenia chciałam napisać: Paweł>
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Próbuje sobie przypomniec co Brodzik miała na sobie, ale coś nie mogę. Czyżby coś z wysokim stanem (jakieś spodnie czy spódnicę?)
Co do ostatniego odcinka, świetna piosenka Jarka Kaczyńskiego
No i goście Mateusz Damięcki i jego różowe spodnie
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
a ja dawno nie ogladalam:( brak czasu..
no ale nie zmienia to faktu ,ze b. lubbiee
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 21:14
Oglądam, znaczy oglądałam...
Zrobiło się już to trochę denne.
Najlepsze są rozmowy w tłoku.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 17:24
ale wiecie co? powoli się Majewski wypala, bo oglądałam wczoraj na ntalk jego dawny odcinek z Karpielem- Bułecką i z Szczuką to niebo a ziemia dosłownie.
A.Camus
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 22:36
Kropka napisał/a:
Mnie ostatnio rozwalił u Szymka jeden tekst "Nie wieszajmy psów na Koreańczykach bo je zjedzą "
dokładnie:D Ale mnie nie śmieszyło to jak parodiował trenera Leo... ani trochę.
A.Camus
Hahaha to jest odrazu po włatcy much w 1 dziesiątce najlepszych filmów Polski
_________________ Wygląd się nie liczy, a skoro powstała sugestia, że podpis jest za długi, to lepiej go skrócić, by nie przeszkadzać w przeglądaniu forum!