Magda M - podobała mi się tylko z jednego powodu - Paweł Małaszyński, a tak w ogóle to wkurzał mnie ten serial, "teraz albo nigdy" też mnie wkurza, ale to tak już jest z naszymi polskimi serialami
Jakoś polubiłam... Druga opcja- jest ok, aczkolwiek brakuje mi w nim.. takiej naiwności jak u Magdy Wolę jak w serialu wszystko jest takie kłamane, wyśnione- łatwiej potem patrzeć optymistycznie na świat :d
_________________ ` Przeżyte chwile nie giną ...
Nie wiemy nigdy ,
kiedy wypłyną z dalekiej przeszłości ,
by nałożyć się na to ,
co przeżywamy obecnie ... `
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 487
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 09:40
A ja mam traumę przy każdym z nich.
Na wycieczce klasowej, byłam terroryzowana przez dobrą znajomą, żebym nie przełączała Magdy M., bo mi coś zrobi. Wiecie, a to było poważne. (czułam, że jako karę dostanę to, że nie będę mogła już z nią spać w jednym łóżku, a byłoby mi smutno, więc nie przełączałam).
Z tym drugim gówienkiem, trauma była taka, że oglądała siostra w domu. W sumie bić mnie nie bije, ale ma często kasę i mi coś kupuje.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1426 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 09:46
Cytat:
"Teraz albo nigdy!" czy "Magda M"??
Dr House
Gołe szczyty Połonin
Proszą byś po nich poszedł
Biesom, Czadom się skłonił
Z twarzą mokrą od deszczu
Przeziębnięty, zmęczony
Od złych rzeczy na dole
Jesteś mgłą oddzielony"
Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lip 2008 Posty: 21 Skąd: City of Angels
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 16:08
nie widzialam tego z ta trzebiatowska a mimo wszystko (nie powinnam) ale wole Magdę M. moze dlatego ze to byl naprawde dobry serial ,a nie powtorza jej sukcesu.Cudow nie ma
Magda M. mój ulubiony polski serial.
Ze względu na muzykę i mojego ulubionego polskiego aktora, który w nim grał. ^^
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.