Wysłany: Pią Maj 30, 2008 17:36 "Teraz albo nigdy!" czy "Magda M"??
"teraz albo nigdy!"
"Magda M."
nie oglądałam/em obydwu
[ Dodano: Pią Maj 30, 2008 17:38 ]
ups- miała wyjść ankieta, a wyszło co innego więc moze napiszecie co wolicie??? sorka ale nie wiem zbytnio jak tą ankietę się tworzy, skopałam cosik
_________________ Nie kłam, że kochasz mnie,
Nie kłam, że weźmiesz gdzieś daleko tak,
Że nie znajdą nas...
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1191 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 19:02
Magda. M- niezbyt mi się podobała. Nie wiem dlaczego wszystkie moje koleżanki się tym podniecały
Teraz albo nigdy- raz obejrzałam i też nie za bardzo przypadło mi to do gustu, ale ja ogólnie nie lubię seriali
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 123 Skąd: z krainy magii :*
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 08:17
Ja oglądałam Magdę M bo troszke mi się czasami nudziło i serial
był taki jak większość... ani zły ani dobry
A teraz albo nigdy rzadziej oglądam bo troszke późno jest a mi się
chce zawsze spać ale nawet mi się podoba ^^
_________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy,
A ten kto na nie zasługuje napewno
nie doprowadzi Cię do płaczu
Nie patrzyłam w ogóle na "Magdę M", widziałam natomiast pierwsze odcinki "Teraz albo nigdy" i z przykrością stwierdziłam, że poziom polskich seriali sięga dna. Co to ma być w ogóle?
_________________ Więc chodź... pomaluj mój świat
na żółto i na niebiesko
A mi się za to Małaszyński nigdy nie podobał. Oglądam Teraz albo nigdy. Magdę M. też oglądałam, ale wydała mi sie ona taka przesłodzona. Poza tym lubię jak się akcja kręci pomiędzy kilkoma bohaterami, a nie tylko wokół jednej, wiecznie nadąsanej księżniczki. W Teraz albo nigdy stykają sie ze sobą różne osobowości i właśnie to mnie w nim pociąga. Najbardziej, o dziwo, lubię wcale nie glówne postacie, ale małżeństwo przyjacoł Michała. Są tacy ciepli i serdeczni, jakby stworzeni dla siebie i maja niebanalny pomysł na życie. Oprócz nich lubie jeszcze Martę i Michała. Nie trawie tego palanta Roberta. Nie wiem jednak czy ktoś z tego forum w ogóle wie o czym mówię, bo serial chyba nie cieszy sie waszym uznanie, no nie?
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
ogolnie wole chyba `Teraz albo nigdy`. Jest bardzo fajny, vchociaz Magda M. też ma cos w sobie. xD Magde M. ogladałem jak byłem u siostry bo mi kazała a tak to nie miałem motywacji. ale zawsze chciałem to ogladac. Polecam `Teraz albo nigdy`, gra tam Marta Żmuda-Trzebiatowska, Świetna kobieta<mniam>