Zaczyna się Polski sen o Hollyłodź, jednak polega on na lawinowo kieprawych ekranizacja książek Grocholi, żaden z tych filmów, za wyjątkiem pracy kamery mi się nie posobał.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Typowe polskie love story z fajnymi aktorami u boku.Ale mimo wszzystko mi się podobało i jeszcze piosenka Goyi to już w ogóle joł joł xD. A ona przypadkiem nie miała na imię Michalina? a nie Julka? ;p
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 15:05
Tylko mnie kochaj, Dlaczego nie, nigdy w życiu i inne to jest chała i kicz nic więcej...
[ Dodano: Pon Mar 12, 2007 15:07 ]
Na "dlaczego nie" byłem w kinie bo koledzy z kółka teatralnego mieli wolny wstęp to z nimi poszłem... 4 razy zasnąłem xD, niektóre piski i krzyki mnie ludziły, między innymi burza...
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Ostatnio zmieniony przez Fabian Pon Mar 12, 2007 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 17:09
no wiesz, wszystko w życiu możliwe;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Film fajny, szczególnie Julka. Tylko mi sie Zakościelny nie podobał. (Zresztą on mi się podoba tylko w kryminalnych )
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."
Film średni.
Obejrzałam go raz i mi zdecydowanie wystarczy. Taka tam romantyczna komedia, podobała mi się w tym filmie Agnieszka Dygant. Zakościelnego nie lubie, w ogóle mi sie ten facet nie podoba .
Nigdy w życiu! było sto razy lepsze, do tej komedii mogę wracac i nigdy mnie nie nudzi, natomiast "Tylko mnie kochaj" to taki sobie film
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli jej się wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia nie mając śmiałości by zerwać jego owoce..."