Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:13 Ulubiona filmowa para
Temat o najlepszych parach książkowych istnieje, więc czemu by nie stworzyć analogicznego - o miłosnych duetach filmowych?
Jakie są więc wasze ulubione pary filmowe (lub serialowe)?
Moje:
Han Solo i księżniczka Leia ("Star Wars")
Vianne i Roux ("Czekolada")
Monica i Chandler ("Przyjaciele")
Edward i Sandra ("Duża Ryba")
Edward i Kim ("Edward Nożycoręki")
Eisenheim i Sophie ("Iluzjonista")
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Jamie i Landon "Szkoła uczuć"
Rosa i Jack "Titanic"
givesyouwings napisał/a:
Tayler i Nora ("Step Up")
Aaaaaaa. Seriale.
Anka i Darek "39 i pół"
Magda i Piotr "Magda M."
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Ostatnio zmieniony przez casablanca Pon Sie 11, 2008 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Jack/Rose z "Titanica", Mia/Vincent z "Pulp Fiction" (lolxD), Keanu Reaves/Sandra Bullock - zawsze, bez względu na film w szczególności w "Speed Niebezpieczna Prędkośc" <3 Więcej nie przychodzi mi do głowy.
a jeśli chodzi o seriale, to:
Jack/Kate z "Lost"
Henry/Betty z "Brzyduli Betty"
Nathan/Haley z "One Tree Hill"
Alex/Izzy z "Chirurgów"
Ross/Rachel z "Przyjaciół"
taaa... i w Modzie zawsze byłam za opcją Brooke/Ridge, choć wiadomo, że Brooke to zimna suka i na niego nie zasługuje;]
edit! i House/Cameron z "House MD"
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Moja ulubiona para to Jack i Rose z Titanica...
wzruszające zakończenie.
zawsze na nim płaczę.
No i nieśmiertelni: Romeo i Julia.
również oglądałam, oczywiście.
raksha farah napisał/a:
Jack/Kate z "Lost"
Raczej Sawyer i Kate.
Bo w 3 serii oni ze sobą byli.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.