Nie mam ulubionych aktorów
tylko takich... których darzę sympatią np.:
Sylwester Stallone i Tomasz Kot
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
No wiec ja takze sie wyrozniac raczej nie bede ;>>.. otoz Johnny Depp to najwspanialszy aktor pod sloncem;))..
i jeszcze wlasnie odnosnie Johnnego.. kurcze, przestancie tak wychwalac go tylko wylacznie (i przede wszystkim) za role w Piratach.. ok, zagral tam dobrze, ale skoro to jest Wasz ulubiony aktor i tak podnieca Was rola w tym filmie..
naprawde powinniscie zobaczyc Go m.in w 'Benny & Joon' , 'Edward Scissorhands' , 'Marzyciel' tepe tede..
przypuszczam ze 3/4 Jego fanek z tego forum ograniczyla sie do Piratow..a to przykre, bo jest mase filmow w ktorych prezentuje sie naprawde rewelacyjnie, rzeklabym 1000000(...) razy lepiej niz w Piratach, no ale coz;>..
Aa no i jeszcze jedno.. nie zgadzam sie z tym, ze kazda Jego rola jest niemal identyczna.. bo Jego ogromna zaleta jest wlasnie roznorodnosc rol i postaci w jakie sie wciela..
no o Johnnym to tyle;d ;pp..
A poza tym cenie tez bardzo Al Pacino, Jeana Reno, Heatha Ledgera [*] ;( , Georga Clooney'a.
Kirsten Dunst, Orlando Bloom, Brad Pitt, Leonardo di Caprio.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 300 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 21:10
Al Pacino, Anthony Hopkins, James Earl Jones - choćby za sam głos.
Tom Hanks także miał kilka bardzo ciekawych ról, oprócz tego Sean Penn, Ralph Fiennes...
To z żyjących.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.