Pomogła: 1 raz Wiek: 14 Dołączyła: 27 Sie 2008 Posty: 64
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 09:59
Polskie seriale są słabe. "Magda M." na początku była fajna, "Kryminalnych też kiedyś oglądałam i mi się podobało (szczególnie 3 odcinki tworzące "Tryptyk śląski" o facecie, który w trumnach zakopywał żywcem w lesie kobiety). Ale często oglądam z nudy inne seriale, np. "M jak miłość".
_________________ „Żółty lament ulicy, gdzie nie chodzi nikt.
Bije trwoga żaglami o codzienność szyb”
(Krzysztof Kamil Baczyński)
_________________ 'Ludzie kpią z nas zanim zdążą nas poznać, biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra.
Nie ma problemów to nie ma przyczyn czy uczuć.
Przyczyny zawsze są, a uczuć nie ma bez zarzutów...' Pezet <33
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1646 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 13:48
z racji tego że 'oficera' (ew. 'sfory') nie ma nawet w ankiecie - bojkotuję głosowanie
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
_________________ Chiudi Gli Occhi...Non Pensare A Nulla Non Turbati Ma Ascolta Questo Ritmo Solo Questo Suono Ecco Il Mio Cuore Batte Con Il Tuo...Ti Amo:*:*:*
Ja lubię BrzydUlę, Świat według Kiepskich i Agentki.
Dzisiaj wyjątkowo oglądałem PM, czy to koniec serialu? Na końcu odcinka po wypadku w samochodzie nie było ,,w następnym odcinku'' tylko taka drętwa muzyka i napisy jakieś inne.
_________________ Czy wiesz, że z gnidy jest i zawsze będzie wesz?
_______
Kocham Edzię Górniak!