Wiek: 19 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 78 Skąd: dokad kiedy i z kim?
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 07:03
1.StarTrek Voyager. Niedawno zaczalem. Super serial. Jestem na drugim sezonie.
2.PrisonBreak. Bardzo YO. Tez czekam na 3 Sezon.
3.Supernatural. Extra serial.
4.Stargate Sg1 i StarGate Atlantis. Sg1 ogladalem dziesiec sezonow i to jest najlepszy serial jaki w zyciu ogladalem. Atlantis czekam z niecierpliwoscia na czwarty. Juz tuz tuz.
5.Heroes. Moze byc.
7.Day Break. Mi sie podobal, szkoda ze innym nie.
6.Vanished. Zapowiadalo sie fajnie, ale smierc glownego bohatera w 7 odcinku rozlozyla mnie na lopatki.
8.Gotowe na wszystko. Ogladam tak sporadycznie i tylko na Polsacie. Super komedia.
9.Jerycho. Bardzo tajemniczy serial. Obejrzalem 4 odcinki i jakos nie moglem znalezc czasu na reszte. Ale wkrotce obejrze.
Cytat:
Największa ilość zaznaczeń: 3
.... i ze reszta nie bedzie brana pod uwage.... ale to chyba tylko w glosowaniu no nie?
A wiekszosc przewaznie wypisuje tylko 3 seriale. Ahhh
_________________ Wszyscy kłamią. Ale to nieważne, ponieważ i tak nikt nie słucha.
Zostań rycerzem lub wampirem.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 14:21
Seks w wielkim mieście, Chirurdzy, Hoży doktorzy, On, On i dzieciaki:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
zaznaczylam chirurgow, reszta mnie jakos nie powalila na kolana
do listy dorzucilabym jeszcze dextera, darie (animowany, produkcja mtv), anioly w ameryce i my name is earl.
swego czasu lubilam prison break, ale im dluzej tym nudniejsze - szkoda, ze nie poprzestali na pierwszej serii.
_________________ Obudziło się we mnie zwierzę....obawiam się jednak, że to leniwiec...
Dobre, nawet bardzo dobre. Ale wypowiedz hehehehehe
Poprosze Judi to cie mloteczkiem przywita.
co tu gadac. de gustibus. ja uwazam ze druga seria jest a) nudna b) przewidywalna c) nie trzyma klimatu z pierwszej serii. tak to zwykle bywa, ze jesli serial zdobywa popularnosc, to scenarzysci, czesto na sile, domontowuja nowe epizody, ktorym niestety brak polotu i calej tej fajnej otoczki, wiec serial zaczyna kulec. ale jak ktos woli kase i swiadomosc, ze fajny serial nie trzyma poziomu, to coz, jego cyrk, jego malpy. mi tylko szkoda, bo PB s01 plasowal sie w mojej osobistej top 3 serialowej.
no, to skoros mnie wysmial (bez zadnych argumentow ), to wolaj Judi, niech czyni powinnosci.
_________________ Obudziło się we mnie zwierzę....obawiam się jednak, że to leniwiec...