Pomógł: 2 razy Wiek: 14 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 160 Skąd: Radom
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 18:38
Zarąbista bajka, tylko już nie ma takich fajnych tekstów. Czekam na wersje kinową. Trzecia i Czwarta seria to chyba najfajniejsze odcinki. Ale jak już wspomniałem coraz gorsze teksty.
_________________ Jak pomogłem, to kliknij "pomógł".
Może i głupia, ale czy wszystko musi od razu być mądre? Kiedyś oglądałam, ale mi się znudziło. Bezkonkurencyjny jest Czesio.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Oglada ktos z Was moze ten chyba jak dotad jedyny serial animowany dla starszej publiki ?
Od czasu do czasu, ale na Youtube, nie w telewizji.
hmm.. niektóre odcinki są bardzo śmieszne, inne bardzo nudne.;p - to takie moje zdanie na ten temat .
anonim napisał/a:
Odcinek z Andżeliką jest najlepszy...
hehe, tak. Ja też lubię odcinki z Andżeliką, która przypomina Paris Hilton, a jej ojciec ma akcent niczym Mariusz Max Kolonko ;d . "Musisz wygłosić ten speech!", "To nie jest żadna sausage wyborcza" hehe.
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
We "Włatcach" są odcinki gorsze i lepsze, ale też i takie trochę na siłe Nie ukrywam, że bardzo mi się podoba ten serial Nie dlatego, że przeklinają, ale kreskówka pokazuje świat troche inny, bo widziany oczami 8-latków.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 361 Skąd: z kapusty
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 19:10
Kondzio napisał/a:
We "Włatcach" są odcinki gorsze i lepsze, ale też i takie trochę na siłe Nie ukrywam, że bardzo mi się podoba ten serial Nie dlatego, że przeklinają, ale kreskówka pokazuje świat troche inny, bo widziany oczami 8-latków.
czy ja wiem, większość ośmiolatków trzyma się maminej spódnicy
bardziej sparodiowanie
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
Jak donosi wiele portali twórca "Włatców Móch" Bartek Kędzierski rozpoczął prace nad nowym serialem animowanym dla dorosłych (w podobie "Włatców") Serial ma opowiadać o polskiej rzeczywistości w roku 2000