Oglądam czasem Czesiu górą !!!D Niezle idzie się z tego pośmiać i zobaczyć zachowania 8latków hehe, a mój kumpel dostał jakiejś mani na punkcie tej bajki ciągle jakimiś tekstami Czesia szczela Fajny odcinek był podczas wycieczki do muzeum albo ten gdzie Czesiu chciał mieć za przyjaciela wujka Alfreda xD
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"
Najlepszy polski serial animowany jakikolwiek powstał
Beznadzieja przez duże b.
Nie ma w tym nic śmiesznego. Wszystkie polityczne/historyczne aluzje są żałosne i spalone. W dodatku głupotą wieje na kilomentr. Porażka totalna.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 16:07
bellamuerte napisał/a:
Cytat:
- pedał!
- pedałka!
to było inaczej...
- pedał!!!
- ty, ale to jest dziewczyna...
- pedałka!
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 20:53
Dzisiaj oglądałam odcinek na kreskowka.pl Autobus i Suwenira <<, to zwijałam się ze śmiechu.
Ja lubię Andżelike, Wójka Alfreda, Wykopki i Pierwszą komunję ;D
_________________ "...A oczy są zwierciadłem duszy..."
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 07:13
Aluńcia:* napisał/a:
postrafiam fszytkih
o kurczaki....
pO8d4@W!@m C!#m rhófFfFfFfN!3sH
Ps. za takie coś możesz dostać warna
Na poczatku nie podobała mi sie ta bajka, ale z czasem przekonałam się do niej. Czesiu fajny chłop
Cytat:
-Ona nie ma wacka!
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 12:14
Na początku to to mnie wkurzało, ale potem spodobało mi się czasem oglądam w TV czasem na kompie dla mnie bomba
A Czesio to w ogóle wymiata
That life has brought me here, where I am"