To wg mnie syf, nie ogladam i uwazam za rozrywe godna ludzi nalezacych do nizu poziomu IQ ...
Ale mi komplementa teraz walnęłaś . ^^
Wiesz, zależy co kogo śmieszy, a to z kolei, zależy od gustu. A od gustach się nie dyskutuje ;P
Zależy też jakie miałaś podejście do tej kreskówki gdy ją oglądałaś.
Jeśli było ono nie zaciekawe, to pewnie dlatego Twoja reakcja jest taka, a nie inna, na ten temat.
Mi polecił ją dobry znajomy, zresztą świetny facet z wielkim poczuciem humoru.
Dlatego byłam raczej pozytywnie nastawiona na Włatców. ;P
Nie czepiam się oczywiście, tak jak już powiedziałam, wszystko zależy od gustu. ; ))
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Ja przymierzałam sie kilka razy ... z polecenia roznych osob, w towarzystwie badz nie
I za kazdym razem mialam takie same uczucia i uwazam ze zarty sa na wyjatkowo niskim poziomie ... nie dla mnie takie rozrywki moze
Na moją ocene moze wpływac fakt, ze fanami włatców sa ludzie-młoty (nie oceniam was tutaj ale osoby ktore spotkałam poza tym forum ;p zeby nie bylo) przynajmniej zdarzało sie tak ze jesli spotykałam człowieka-parapet to okazywało sie ze kocha wlatców i wielbi kartony na mtv
Dodane 2 wrzesnia ok 23 ;p bo nie ma sensu pisac nowego postu
Wybacz ten watpliwy komplement bo tak naprawde nie mialam na celu obrazenia ani Ciebie ani nikogo na tym forum ... no ;p
_________________ Bedzie czas ze młodzi gniewni zamienia sie w starych wkurwionych
"-Puchatku!
-Co Prosiaczku?
-Nic...- rzekł Prosiaczek biorac Puchatka za łapkę
-Chciałem się tylko upewnić że jestes..."
A. A. Milne
Ostatnio zmieniony przez enigmatyczna Nie Wrz 02, 2007 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 12:28
wczoraj nie mogłam... Czesio strzeli 100 goli! albo z tym : Ja mam okres....< Andżelika>
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 09:43
Taaa Wlatcy są genialni xD
A odcenike "Andzelika" rozbrajający
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"