Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1081 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 09:30
No już znalazłam i obejrzałam sobie
ale nie no koles prze gigant
naprawdę
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 16:59
No to znamy juz finałowa 16-stke
Wedlug mnie przeszli naprawde najlepsi:) No i przede wszystkim Ci ktorych typowałam
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 13:56
A ja sie ciesze ze Agata wczoraj nie odpadła:)
ale szkoda mi tego Artura bo chlopakowi widac bylo ze sie chce plakac...
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 15:28
Nesca-fe napisał/a:
A ja sie ciesze ze Agata wczoraj nie odpadła:)
fajnie tanczyla. Ta taka jedna co ciągle majtki pokazywała mnie wkurza.
co do Artura. Urzekł mnie tym,ze taki jest taki fajny,jakby nieśmiały.Uroczy, o ;D
Moim zdaniem powinien odpaść ten , który pierwszy tańczył podczas występów solo. Nic nei poakzał ciekawego.
a
. Kinga R mnie wkurza.Jaka ona jest beznadziejna.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Ta taka jedna co ciągle majtki pokazywała mnie wkurza.
Czemu? Własnie jej taniec naprawde mi sie podobał. Był taki w pełni kobiecy. Może nie miała najlepszej do tego kreacji ale tańczyła wspaniale.
Pani Agata napisał/a:
Moim zdaniem powinien odpaść ten , który pierwszy tańczył podczas występów solo. Nic nei poakzał ciekawego.
A z tym się zgodzę. W ogóle panom średnio poszło (tylko ten w białej bluzie był w miarę )
Pani Agata napisał/a:
Kinga R mnie wkurza.Jaka ona jest beznadziejna.
No fakcik, słaba z niej prowadząca. Mogli dać jakiegoś Miśka Koterskiego Albo Szymka Majewskiego. Wtedy byłoby śmiesznie
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Ta taka jedna co ciągle majtki pokazywała mnie wkurza.
Szeche napisał/a:
Czemu? Własnie jej taniec naprawde mi sie podobał. Był taki w pełni kobiecy. Może nie miała najlepszej do tego kreacji ale tańczyła wspaniale.
Właśnie wg. mnie beznadziejna była. Zamiast tej w ciemnych kręconych włosach powinna odpaść właśnie ona.
Nie wiem co mieli jurorzy do tej w kręconych ( nie pamiętam jak ona się nazywa )
, ale odważnie zatańczyła i ja czułam jakoś chemię fajnie pokazaną poprzez taniec i wg. mnie nie było to mało zmysłowe czy coś w tym stylu, no , ale ja się nie znam ..
Takie jest moje zdanie.
Zawiodłam się troszkę na Kozodójce z Krzepielowa Agacie .. wydaje mi się, że jakoś nie dała z siebie wszystkiego. Myślę, że stać ją na dużo więcej i mam nadzieję, że w następnym odcinku tak będzie i pokaże na co ją stać, bo osobiście trzymam za nią kciuki tak samo jak i za Dianę Staniszewską-wygląda mi na silną osobowość, widać , że ma własny styl i naprawdę super tańczy.. Najbardziej podobał mi się jej taniec w choreografii Wade'a Robsona. Szybko załapuje, zapamiętuje.. Miodzio !
Żal mi też było Artura, biedak , się rozkleił .. strasznie wrażliwy chłopak z niego musi być.. a przecież nie najgorzej tańczył ..
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 10:28
paruchowa napisał/a:
A ja licze na tą rudą z fajnymi włosami i z kolczykami na twarzy ona jest niesamowita!!
Czyli na Diane Staniszweska, bardziej w sumie znana jako Sasza;) Diana jest silna osobowoscia i jest wspaniala tancerka ale czy moze zatanczyc wszystko ? to sie okaze... nie moge sie doczekac jak wylosuje jakis walc angielski albo ogolnie cos z towarzyskiego:P Ten jej jive byl fajny, ale taki hm... bardziej widowiskowy:P I dobrze to Agustin powiedzial ze za mało jive'a w jive'ie Ale i tak ja lubie
Co do Ani Bosak (ta co pokazywała majtki) to tez jakos za nia nie przepadam... jej taniec solowy moze i byl fajny, ale jakos mnie nie urzekł:P Moze wlansie przez te majty...:P I szkoda mi Madzi Choroszy (ta co odpadła) bo dziewczyna naprawde dobrze tanczy... ale jej solowy wystep tez byl kiepski
Ogolnie kibicuje Piotrkowi gałczykowi i Rafałowi Kryli (tito) No i z kobiet to Dianie i Agacie Bogońskiej
Ale najlepiej w srode zatanczyl Błażej z Natalia !
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 19:37
natural wonder napisał/a:
moim zdaniem Diana jest najlepsza i powinna wygrać a jeśli nie ona to Marysia
marysia wydaje mi sie zbyt pewna siebie i przez to jest troche zarozumiała...
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 19:51
Nie oglądam już You Can Dance !
Bo jakim prawem wyrzucili Karola ?!
Ludzie, On przecudnie tańczy !
I świetnie uczy !
Zgon przy pierwszym spotkaniu !
Normalnie cud, miód, malinka !
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !