Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 12:58
Mandi napisał/a:
w sobote jest powtórka
tez jestem w pracy i tez nie ogladne
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 17:59
Monia* napisał/a:
Dlatego jest to malo sprawiedliwe.
Dlatego też nikt nie każe Ci tego oglądać. Pokaż mi 1 reality show czy inny rozrywkowy program, gdzie pokazywani są ludzie tacy, jacy są. Obawiam się, że nawet w Twojej pracy niektórzy grają, a ty i ( my uogólniając) nabieramy się na to wszystko i dopiero później okazuje się kim ta osoba tak naprawdę jest.
Sofia napisał/a:
Tak sobie myślę, że jeżeli wybór będzię pomiędzy Kaśką a Arturem - to niech wygra ten elo ziom. Trudno.
Kobieto bluźnisz :p Padnę na podłogę, kiedy zobaczę te miny Artura zwiastujące wygraną.
Cytat:
tez jestem w pracy i tez nie ogladne
To sobie TV w McSyfie zainstaluj, albo zamiast tej 'Vivy' ( czy tam innego programu muzycznego) TVN zapodaj
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 09:44
Neska napisał/a:
To sobie TV w McSyfie zainstaluj, albo zamiast tej 'Vivy' ( czy tam innego programu muzycznego) TVN zapodaj
koncze dzis o 21.15 takze moze zdaze jakims cudem
Monia* napisał/a:
wiem, wiem. Ale to wlasnie Wy i takie osoby doprowadzaja do tego, ze nie patrzy sie na to co powinno, a na niby "charakter".
Wiesz tutaj tez chodzi o to, ze ciezko porownywac osobe tanczaca balet a tanczaca hip-hop. Sa to dwa rozne gatunki i nie mozna jednoglosnie stwierdzic kto lepiej tanczy, dlatego ludzie patrza tez na charakter, wyglad i tak dalej... Zreszta nie tylko w tancu i telewizji tak jest...
[ Dodano: Sro Cze 04, 2008 11:05 ]
Kasia Kubalska: i Kryspin Hermański - Modern Jazz
Kasia Kubalska i Artur Cieciórski - Pop
Kryspin Hermański i Artur Cieciórsk i- Hip-Hop
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 16:40
Nesca-fe napisał/a:
Kasia Kubalska: i Kryspin Hermański - Modern Jazz
Kasia Kubalska i Artur Cieciórski - Pop
Kryspin Hermański i Artur Cieciórsk i- Hip-Hop
Znowu technika Artura. Czy on nie może zatańczyć czegoś innego? Ale faktycznie, będzie nudno, ale to dobrze, będę miała chwilę czasu, żeby się pouczyć.
Monia* napisał/a:
Ale to wlasnie Wy i takie osoby doprowadzaja do tego, ze nie patrzy sie na to co powinno, a na niby "charakter".
Nie na "charakter" jak już a na miny, które mnie potwornie denerwują. Zresztą, jego taniec nie jest wcale aż taki świetny itp. W końcu już 4 razy robił to samo z przejściem i obrotem na nogach..
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
dzisiaj finał. Mam nadzieję, że jak to mówią, sprawiedliwości stanie się zadość
Kryspin.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Zresztą, jego taniec nie jest wcale aż taki świetny itp. W końcu już 4 razy robił to samo z przejściem i obrotem na nogach..
On napewno mógłby wstawić coś innego, ale poszedł na łatwiznę (lub jak kto woli - spoczął na laurach) i wybrał to, co już robił.
Pewnie będzie tak, że najwięcej głosów dostanie Artur "Wielki Skate I Elo Zioą" Cieciórski, drugie Kasia "Po Trupach Do Celu" Kubalska, a trzecie Kryspin "Wieczna Maruda" Hermański.
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 09:48
ale sie wczoraj zdenerwowałam ! Specjalnie sie z pracy zwolniłam wczesniej no ale dzis mam wolne to i tak ogladne
PS Sofia, twoj avatek pasuje bardziej do panny Ghandi
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
PS Sofia, twoj avatek pasuje bardziej do panny Ghandi
Że hę? Nie kojarzę, ale Mahatmę dałam omyłkowo, i jak to zauważyłam nie miałam czasu zmienić bo poszłam na You Can Dance...
Którego cholera jasna nie było!!
Pytanie...
I to przepraszam bardzo jest ta "piękna sukienka", nad którą się zachwycała Kinga Rusin w jednym z pierwszych odcinków?!
Ojejciu.