Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1012 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:02
Monia*, nigdy nie rzucam słow na wiatr... Tylko jedyny problem to ten, ze castingi sa juz:| no, za dwa tygodnie.... i to jest jedyny problem
No nic, niestety, gratuluje wygranej Arturowi. Chociaz nie zasługiwał na to.
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:41
Sofia napisał/a:
Dobrze, że Kaśka nie wygrała. Ufff!
własnie szkoda ze nie wygrała. Wedlug mnie duzo lepiej tanczyła od Artura. Bo potrafiła zatanczyc wszystko, co udowodniła w programie. NIe lubie ani jej ani Artura, ale jezeli mialabym wybierac to wole Kaske.
I tak Kryspin powinien wygrac;) Niedosc ze jest wszechstronny (co pokazał w ten czesci programu co tanczyli freestyle. Pokazał kroki z salsy, samby, hip hopu, wspolczesnego).
Skoro wygrał Artur, ktory tanczyl tylko tenswoj akrobato-newstylowy-hiphop, to uwazam ze pierwsza edycje powinna wygrac Diana
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Skoro wygrał Artur, ktory tanczyl tylko tenswoj akrobato-newstylowy-hiphop, to uwazam ze pierwsza edycje powinna wygrac Diana
Albo Ida
Nesca-fe napisał/a:
własnie szkoda ze nie wygrała. Wedlug mnie duzo lepiej tanczyła od Artura. Bo potrafiła zatanczyc wszystko, co udowodniła w programie. NIe lubie ani jej ani Artura, ale jezeli mialabym wybierac to wole Kaske.
Tak, też się z tym zgadzam, ale fakt, że tak bardzo jej nie lubię, nie pozwala mi tak myśleć
A babcia do mnie, że Kryspin powinien zostać modelem <lol>
Nesca-fe napisał/a:
Niedosc ze jest wszechstronny (co pokazał w ten czesci programu co tanczyli freestyle. Pokazał kroki z salsy, samby, hip hopu, wspolczesnego).
On jedyny z całej trójki pokazywał solówki z różnych stylów (jazz, współczesny, hip hop, łacina).
Jeszcze Łukasz też miał zróżnicowane pod względem rodzaju tańca solówki.
Widziałyście Kasię "Millę"?
WOW! Myślałam, że Natalia z I edycji przyszła zatańczyć.
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:55
Sofia napisał/a:
Jeszcze Łukasz też miał zróżnicowane pod względem rodzaju tańca solówki.
masz racje. Raz wspolczensy pokazał, raz salse, raz locking. Mnie sie tam podobało jak on tanczył.
Sofia napisał/a:
Widziałyście Kasię "Millę"?
Niestety tak... Wyglada tak samo brzydko jak i wczesniej.
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
W czerwcu ruszają castingi do trzeciej edycji. A we wrześniu kolejna porcja tekstów Piróga, przesłodzonych komentarzy Weroniki "Baletnicy" Pazury oraz samczych okrzyków Egurroli. No i mięśni Kingi Rusin.
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 15:03
ej no... po co 30-o letniemu facetowi stypendium na Broadwayu? Przecież w tańcu, to on niedługo emerytem zostanie i będzie sędziował tylko... i instruktorem może zostać...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1207 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 15:06
Ten finałowy odcinek był taki średni. Myślę, że Artur nie zasłużył sobie na wygraną Powinien wygrać Kryspin. Ewentualnie Kasia. I ona, i on byli wszechstronni, ale Kryspina bardziej lubiłam niz ją.
niszczę ją.
Kiedy wymawiam słowo Nic,
stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 19:30
KinKa napisał/a:
Ten finałowy odcinek był taki średni.
Średni? Do bani to był odcinek. Nudny jak flaki, zero emocji, zachwycali się nad wszystkim, ble. Chociaż muszę przyznać, że w II edycji finałowa 3 była bardziej zgrana niż w I.
I czy tylko mnie się tak wydaje, że Gleba stał się zbyt, zbyt, zbyt pewnym siebie? Odczułam wrażenie, że jakiś taki mało przyjazny był.. ale to może przez tą telewizję.
Kasia powinna wygrać, szkoda, ale cóż..widać, że Polakom podobają się tancerze, którzy skaczą i wymachują nogami.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Kasia powinna wygrać, szkoda, ale cóż..widać, że Polakom podobają się tancerze, którzy skaczą i wymachują nogami.
Zgadzam się A moja mama skomentowała to tak :"Artur wygrał przez to, że większość telewidzów to dziewczyny. Panienki zachwyciły się tym jak on macha rączkami i tym jego hip hopem. Ja chciałam żeby wygrała Kaśka" ;]
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 21:04
Cytat:
Panienki zachwyciły się tym jak on macha rączkami i tym jego hip hopem.
Hmm..z tego wychodzi, że nie jestem panienką. Powinnam chyba zacząć się bać
Ale mniejsza z tym, zobaczymy, co III edycja pokaże. Może do tego czasu szanowna Kinga Rusin nauczy się tańczyć. Ale i tak twierdzę, że I edycja była o niebo lepsza od II.
_________________ Myslovitz na październik:
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Artur tańczył nawet nieźle, ale z tego co widziałam, a nie widziałam za wiele, to jak na mój gust powinna wygrać Kaśka.
moja mama stawiała na Artura. no i miała racje