Sofia napisał/a:
Mam wrażenie, że uczestnicy I edycji byli bardziej wyraziści.
Bo byli. Mogę się zgodzić jedynie z tym, że Ci sprawiali wrażenie bardziej zrzytych.
A ja tam sie ciesze, że Artur wygrał
Wg mnei zasługiiwał..
Wykazał sie w tym programie i to zwłaszcza pozytywnie
A na casting jedzie mój kolega z klasy do Krakowa
Jestem ciekawa, czy sie dostanie i w ogóle jak tam będzie opowiadał o tym.
Ale wiem jedno, że wiele potrafi i może mu się udać
Ja też się cieszę, że wygrał Artur, to jest profesjonalny tancerz, a niektórzy mówili, "ech, on jest stary, niech już odleci". Co wy wiecie??? On jest doświadczony, potrafi doskonale tańczyć hip hop . Wolę jego, niż jakiegoś podlotka- Gieorgija tak delikatnego, że jak tańczył, to się o niego bałam, żeby się nie złamał w połowie!
Artur-
Miśka napisał/a:
Sofia napisał/a:
Mam wrażenie, że uczestnicy I edycji byli bardziej wyraziści.
Oczywiście, że byli bardziej wyraziści, niż uczestnicy II edycji programu!
Każdy się czymś wyróżniał, np:
Diana- wierna fanka Micheala Jacksona,
GaUa- zapalony hip hopowiec, luzak, facet szczery i odważny, Piróga się nie bał.
Maria Foryś, czyli Queen Marjah- afrykańskie "korzenie", oryginalna fryzura,
Bosa- elastyczność, eteryczność i kruchość, wrażliwość na scenie
Gleba- rzucanie się na ziemię w sposób profesjonalny, tak aby nie zrobić sobie krzywdy. Zasłynął swoim stylem na całą Polskę.
Roofi- skromność i nieśmiałość.
Natomiast w II edycji uczestnicy byli zbyt podobni do siebie.
Wyróżniała się Kasia i Artur. Kryspin za bardzo przypominał mi Roofiego.
_________________ Kto ma szeroko otwarte oczy,
temu niekiedy się w życiu poszczęści.
A jeszcze lepiej powodzi się temu,
kto potrafi jedno czasem przymknąć Johann Wolfgang von Goethe
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1566 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 19:33
Lady_Hate napisał/a:
Ja też się cieszę, że wygrał Artur, to jest profesjonalny tancerz, a niektórzy mówili, "ech, on jest stary, niech już odleci". Co wy wiecie??? On jest doświadczony, potrafi doskonale tańczyć hip hop . Wolę jego, niż jakiegoś podlotka- Gieorgija tak delikatnego, że jak tańczył, to się o niego bałam, żeby się nie złamał w połowie!
Tak, dokładnie. W hh był bardzo dobry, ale tylko w hh. A szkoda. Bo powinien wykazać się we większej ilości technikach, niż tylko 3. A poza tym ten jego amerykański uśmiech i to machanie rękoma mnie naprawdę do szału doprowadzało.
_________________ Myslovitz na sierpień:
'Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej ... '
Mam nadzieję, że w castingach do 3 edycji wystąpi Wesam - szkoda, że nie załapał się do 16.
Ciekawe, czy Władzia dotrzyma słowa i przyjdzie
Mam nadzieję, że siostry Bagińskie nie przyjdą, bo nie mogę na nie patrzeć.
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1005 Skąd: Krosno !
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 11:11
Czemu nie mozesz na nie patrzec? Własnie Bagieta i Tiger dla mnie sa swietne. Dobrze wygladaja i dobrze tancza;)
Moze sie Cinek wkoncu dostane...
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1005 Skąd: Krosno !
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 15:40
Sofia napisał/a:
Cinek? Któż to taki, jeśli można wiedzieć?
Mysle ze imie i nazwisko nic Ci i tak nie powie, wiec powiem tak: Cinek to tancerz, ktory zakwalifikował sie w pierwszej edycji do Paryża. Tanczy w zespole Top Toys (razem z Diana Staniszewską). Na castingu do 2 edycji tez był ale Piróg kazał mu zrobic jakis tam obrót ale on powiedzial ze nie zrobi i dlatego nie przeszedł dalej
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Mysle ze imie i nazwisko nic Ci i tak nie powie, wiec powiem tak: Cinek to tancerz, ktory zakwalifikował sie w pierwszej edycji do Paryża. Tanczy w zespole Top Toys (razem z Diana Staniszewską). Na castingu do 2 edycji tez był ale Piróg kazał mu zrobic jakis tam obrót ale on powiedzial ze nie zrobi i dlatego nie przeszedł dalej
Aha! Wiem.
Fajnie tańczył, ale wątpię, czy się dostanie - tworzy zagrożenie dla Piróga w konfrontacji słownej