forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: Mnich
Pon Sty 21, 2008 09:07
You can dance - Po Prostu Tańcz !
Autor Wiadomość
Mokate 
Przyjaciel forum
Samo Zlooo

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 14:22   

Nie wiem czemu ale mnie sie Błażej podoba :D Moze dlatego ze ma fajne imie :D Ale chyba troche zgrywa takiego cwaniaka :P I nie wiem czemu spodobał mi sie Paweł ten biboj :) Cos w nim jest takiego ciekawego:D Ale i tak wszystko sie okaze w programie na zywo:P
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 14:58   

Mokate napisał/a:
I nie wiem czemu spodobał mi sie Paweł ten biboj :) Cos w nim jest takiego ciekawego:D

No fajny gość. Ale nikt nie pobije Karola. No, może poza Brianem, który się ogolił! Ech, me zycie straciło sens... Jak mógł zgolić swe cudne, brązowe loczki?...

Wracając do programu...
Chwalcie Boga, że Justyna wyleciała. W ogóle nie powinni dawać jej biletu do Barcy. Szkoda, że odpadł Szymon. Mimo że jajcarz i że mu nie szło, poczułam do niego sympatię.

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 15:04   

Sofia napisał/a:
Szkoda, że odpadł Szymon. Mimo że jajcarz i że mu nie szło, poczułam do niego sympatię.

no on fajny był , tyle że mu w hip-hopie nie szło bo on po baletowej jest :/

Baltimore 
Początkujący
Baltimore 4 ever

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 17:06   

Błażej = Bazyl = brzydka dziewczyna

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 01, 2008 21:04   

Złota szesnastka na prawdę jest ZŁOTA ! ;)
zgadzam sie z wyborem wszystkich 16 uczestników , zasłużyli na to swoją bardzo ciężką harówą .. niektórzy myśl że co to jest zatańczyć ale to wcale nie takie łatwe i bezproblemowe jak sie niektórym wydaje ;) zresztą widac było cali spoceni mokrzy i wymęczeni . Tylko szkoda mi tego biboya , załamke miał chłopak :/

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:23   

Sorenta napisał/a:
Tylko szkoda mi tego biboya , załamke miał chłopak

Ano szkoda chłopaka.

Karol mnie zaczyna irytować. A moja babcia jak go zobaczyła powiedziała "O Jezu! Jaki on brzydki!" :D
Gra złego sędziego w wykonaniu Egurroli doprowadza mnie do szału.
A najlepszy był Piróg, jak Basia cieszyła się, że weszła do szesnatki "Bla, bla, bla" :D
Podobno Iza Orzełowska jest córką jednej z choreografek. Tylko za cholerę nie wiem której.

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 14:08   

Cytat:
w pierwszej edycji programu jednym z choreografów była Iwona Orzełowska, jej mama. Iza otrzymała bilet do Barcelony, a także widać ją na zdjęciach finałowej 16-tki.

Nie twierdzimy, że dostała się tam po znajomości. Ale jurorzy na pewno wiedzieli, że to córka ich koleżanki. To na pewno wywoła jakieś napięcie wśród tancerzy. A już na pewno wśród tych, którzy nie przeszli eliminacji.

Sofia napisał/a:
Karol mnie zaczyna irytować.

Necik ? mnie irytuje jego pewnośc siebie aż za wielka :/ nawet ten choreograf mu powiedział że myśli że lepiej tańczy niż jest w rzeczywistości .
a co do tematu że dziewczyna Roofiego jest w barcelonie to jest strona http://www.pudelek.pl/art..._you_can_dance/ ;)
i dostała sie do szesnastki ale moim zdaniem słusznie ;)

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:06   

Sorenta napisał/a:
Necik ? mnie irytuje jego pewnośc siebie aż za wielka :/

Dokładnie, bardzo mi Gieorgija przypomina. Na początku wydawał się być takim, fajnym, normalnym, chłopakiem. A tu masz babo placek.
Sorenta napisał/a:
nawet ten choreograf mu powiedział że myśli że lepiej tańczy niż jest w rzeczywistości .

Brian świetnie mu dowalił.

Ja się na pudelku zawiodłam. Jakoś na początku lipca były zdjęcie "finałowej 16 uczestników YCD", a tymczasem były to zdjęcia jak tańczyli flamenco :\

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:19   

Sofia napisał/a:
Ja się na pudelku zawiodłam. Jakoś na początku lipca były zdjęcie "finałowej 16 uczestników YCD", a tymczasem były to zdjęcia jak tańczyli flamenco :\

ale wiesz niby mają to zdjecie razem ;)
a to było wiadomo że to nie są zdjecia 16 stki wystarczy przeczytać komentarze to tam zawsze piszą cos mądrego :P zreszta YCD nie dopuściłby do takiego przecieku :P hehe

Ale ten Brian jest niesamowity ;) jeszcze 10 minut i bym sie zakochała :P

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:48   

Sorenta napisał/a:
Ale ten Brian jest niesamowity ;) jeszcze 10 minut i bym sie zakochała :P

Ja już się w nim dawno zakochałam. Jednak nie mogę przeboleć, po kiego czorta ściął swoje śliczne loczki... W którymś odcinku I edycji SYTYCD miał włosy wyprostowane - wyglądał jak Sawyer z Zagubionych. Mrau.

Neska 
Uzależniony
?

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:57   

Nie znacie się.

Gabryś jest mrau. Mrau przez duże M. O!
Tak, 16 o wiele bardziej podoba mi się niż ta z 2 edycji. O wiele bardziej. I jest wiele osób co tańczą hh, nowoczesny, a nie te towarzyskie ciągle ;)

Ha! I jak Mokate może to ja też. Neska była w stoycy, Neska widziała Idę z I edycji i Katarzynę z edycji II.

Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach

To ...

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:59   

Większość z nich jak sie dowiedziałam jest mistrzami Polski ,Europy , świata w tańcu byli na Brodway dance center to po kakiej cholery im you can dance ? :/

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:05   

Neska napisał/a:
Neska widziała Idę z I edycji i Katarzynę z edycji II.

O! Bardzo lubię Idę. A jaką Kasię widziałaś? Masz autograf?
Sorenta napisał/a:
to po kakiej cholery im you can dance ?

By nagrać reklamówki z Plusa, ewentualnie wystąpić w teledysku.

Wczoraj o 23.00 leciał Ten jeden dzień na TVN Style. To taki program gdzie Dorota Wellaman gada ze znanymi ludźmi o tym co ich zmieniło itd. I była Żaneta! Opowiadała o tym wypadku m.in. Zrobiła sobie tatuaż na karku - czarownicę - nie podoba mi się. I jedzie do Brodway Dance Center.

Sorencia
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:11   

Sofia napisał/a:
By nagrać reklamówki z Plusa

a nie z Ery ? :P hehe
Sofia napisał/a:
I jedzie do Brodway Dance Center.

ano tak było u nas w gazecie że jakaś tam biznesmenka jej zasponsorowała i pojedzie razem z arturem cieciórem :P hehe

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:17   

Sorenta napisał/a:
a nie z Ery ?

A być może.
Sorenta napisał/a:
ano tak było u nas w gazecie że jakaś tam biznesmenka jej zasponsorowała i pojedzie razem z arturem cieciórem :P hehe

No ale Artur wygrał. To jak ktoś miał mu zasponsorować?

Odpowiedz do tematu