Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:25
Sofia napisał/a:
No ale Artur wygrał. To jak ktoś miał mu zasponsorować?
Mafia, to wszystko mafia. Komuniści nawet w YCD!
Sofia napisał/a:
A jaką Kasię widziałaś? Masz autograf?
Tą, która była w finale. Tą, którą lubię. A autograf, niestety nie dane mi było w Złotych Tarasach miec coś do pisania. Ale liczy się fakt, no!
A wracając do uczestników, ten z kręconymi włosami, nie przypadł mi do gustu i ten, przy którym Piróg się rozpłakał. Źle mu z oczy patrzy.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
To ...
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:36
Sofia napisał/a:
No ale Artur wygrał. To jak ktoś miał mu zasponsorować?
artur pojedzie bo wygrał a żaneta załatwiła w tym samym terminie żeby być razem z nim
A wracając do uczestników, ten z kręconymi włosami, nie przypadł mi do gustu i ten, przy którym Piróg się rozpłakał.
Karol i Kuba, tak?
Co do Kuby - wypisz wymaluj Patryk!
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:38
Neska napisał/a:
i ten, przy którym Piróg się rozpłakał. Źle mu z oczy patrzy.
oczy to ma takie fałszywe
Cytat:
No, siems! Nazywam się Jakub Mędrzycki. Moja ksywka to „Jacob”, dla niektórych kolegów jestem „Hapcz”, a dla bliskich po prostu Kuba. Mam 17 lat. Pochodzę z Siedlec i ciągle jeszcze tu mieszkam.
AAAUczę się w VI Liceum Ogólnokształcącym im. J. Bema w Siedlcach w klasie humanistycznej. Od dziesiątego roku życia taniec jest moją pasją, pochłania mój cały wolny od nauki czas. Już 7 lat należę do zespołu Caro Dance. Tańczę: jazz, modern, hip-hop, pop, jazz pop, salsę. Gdy byłem dzieckiem, taniec pozwalał mi wyładować energię, której zawsze miałem za dużo. Teraz to mój sposób na życie - daje mi radość, pozwala realizować marzenia, daje poczucie własnej wartości i uczy pokonywać słabości. Jestem wielokrotnym mistrzem Polski, Europy i Świata. Brałem udział w licznych koncertach w Polsce i za granicą. Mam już za sobą sporo osiągnięć. Niektóre z nich są niezapomniane. Kiedy rok temu w NY zdobyłem mistrzostwo świata, a niespełna rok później wywalczyłem sześć tytułów mistrza Europy w Moskwie, stwierdziłem, że dla takich chwil warto żyć. Wielkim przeżyciem było dla mnie otrzymanie tytułu „Tancerza roku 2007”, przyznanego mi przez angielską firmę Supadance. Swoją przyszłość łączę z tańcem, a mój udział w programie „You can dance!” jest dowodem na to, że nie ma marzeń ponad miarę.
Cholera, znowu jakiś pewny siebie. Ale ma już chody u Piróga
Ja się tam cieszę, że Klaudia się dostała.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:52
też sie ciesze z Klaudii bo jest świetna w tańcu ale normalna i naturalna
a coś mi sie zdaje że ta edycja bedzie dość hmm .. kontrowersyjna
http://youcandance.plejad...GZvcnVtMDAxLmpz
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 04 Sie 2008 Posty: 164 Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 17:56
no fakt, 16 jest jak najbardziej wybrana trafnie. Edycja zapowiada się ciekawie. Gabryś wymiata ! haha ;D z dziewczyn to najbardziej lubie tą Wiolkę. a ten Kuba mnie jakoś .. denerwuje.
Jak na razie, podoba mi się ten chłopak 18-letni z grzywką : ).
Zobaczymy, jak to będzie.
Oby było równie dobre, co 1 seria {2 była gorsza, moim zdaniem}.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.