Seksowny, no nie? Do schrupania
Z dziewczyn to hmmm... ta 16-latka mi przypadła do gustu.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Jak to się stało, że w 16 nie ma Agnieszki i Klaudii? Ja nie mogę...
Z wczorajszych tańców najbardziej spodobał mi się taniec współczesny Thierry'ego. Natomiast nie wiem, jak można tańczyć salsę do takiej piosenki, jaką wybrał choreograf.
A Karol rzeczywiście się pomylił?
Wie może ktoś, do jakiej piosenki solówkę tańczyła Iza?
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 19:38
Cytat:
A Karol rzeczywiście się pomylił?
Tak, moje czujne oko zauważyło tą pomyłkę. Mimo, że oglądałam YCD na małym TV z początku lat '90.
Tak, Gabryś rządzi i króluje pod względem urody i zajebistego TEGO, mimo, że taniec... cóż, mam nadzieję, że się poprawi.
Czy tylko mi karol w wyprostwanych włosach skojarzył się od razu z Gieorgijem?
I jeszcze, pewna dziewczyna z III edycji ( płci pięknej nie kojarzę w ogóle) jest strasznie podobna do rudej Natalii. Okropnie okropiańsko podoba.
A wreszcie, co to za eskimosowate buciory przywdziała prowadząca? Ktoś mi wyjaśni?
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Tylko jak Kaśka Kubalska w którymś z odcinków też pomyliła się podczas tańca, to nikt jej jakoś nie zwrócił na to uwagę.
Neska napisał/a:
Tak, Gabryś rządzi i króluje pod względem urody i zajebistego TEGO, mimo, że taniec... cóż, mam nadzieję, że się poprawi.
No fakt, Gabryś jest chyba najprzystojniejszy.
Neska napisał/a:
Czy tylko mi karol w wyprostwanych włosach skojarzył się od razu z Gieorgijem?
Ha, mnie też! Ale w tych prostych wyglądał, ekhm, nieciekawie.
Neska napisał/a:
A wreszcie, co to za eskimosowate buciory przywdziała prowadząca? Ktoś mi wyjaśni?
Wg wszechwiedzącego Pudelka.pl Kinga wdziała owe buty, gdyż koń nadepnął jej na stopę.
Ale trzeba przyznać, że przedwczorajsza kreacja Kingi była jedną z (naj)lepszych. Prócz butów, oczywiście. Wyglądała jak rolnik.
_________________ Dziękuję Ci !Klaudio!, również pozdrawiam
-------------------------------------------------------
No! No more sorrow!
I've paid for your mistakes!
Your time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 02 Paź 2008 Posty: 81 Skąd: z Księżyca - -
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 17:58
Sorenta napisał/a:
a mi B-boye hehe
o tak byli zajebiści! ;P
a tak poza tym to fakt Gabryś jest przystojny, a co sądzicie o Błażeju? xD czy jak mu tam ;P chodzi o tego co samochody lubi.... -.-
_________________ Dwie rzeczy nie mają granic:
wszechświat i ludzka głupota.
Że niezbyt piękny i nie wiem dlaczego, ale mi działa na nerwy.
Tak, tak i jeszcze raz tak! Muszę się z Tobą zgodzić. Wnerwia mnie do granic możliwość. Mam nadzieję, że prędko odpadnie.
W ogóle bardzo przypomina mi Roofiego. I jeszcez te bryle - takie sam, jak Rafał nosił.
Oglądałam wczoraj powtórkę i wkurzył mnie Agustin, który śmiał się, gdy Wiolka upadła. No kurde, co w tym takiego śmiesznego?