Wysłany: Wto Mar 25, 2008 08:57 Zbuntowani (Rebelde czy jakoś tak)
Nie kręcą mnie telenowele, a dla chłopaka wsytdem jest takie coś oglądać, ale ja jestem inny i trzeba przyznać, że mnie to wciągnęło. Czy ktoś z Was też to ogląda
Serial jest emitowany na TV4 od pn-pt o godz. 16.20 (albo "30", nie pamiętam już).
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2859 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 06:26
Telenowelę widziałam może z raz - dwa, by usłuchać się zarówno z hiszpańskim, jaki i ulec namowie koleżanki {wielkiej fanki Rebelde}. Szczerze? Poza językiem i jednym aktorem nic ciekawego dla mnie tam nie było. A oni sami są tacy "rebelde" że ła...
Nie podoba mi się. Strasznie mnie wkurzają te aktorki.
Nie przepadam za telenowelami. W czasach, gdy byłam w podstawówce leciała bardzo fajna telenowela "Fiorella"
Okropność. Próbowałam oglądać, ale to nie dla mnie.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Ta. Jak panie w przedszkolu przegapiły jakiś odcinek, to ja byłem ich źródłem wiedzy. xD Lizaki nawet mi dawały. Nic tam, że te za 25 groszy, sam fakt się liczy, że już wtedy umiałem o siebie zadbac. xDD
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Ta. Jak panie w przedszkolu przegapiły jakiś odcinek, to ja byłem ich źródłem wiedzy. xD Lizaki nawet mi dawały. Nic tam, że te za 25 groszy, sam fakt się liczy, że już wtedy umiałem o siebie zadbac. xDD
No, jaki eksponat ;P Mój kolega też ogląda, ale się nie przyznaje.
No a ja na dodatek uważam, że ten cały zespół RBD trochę płytki.
ja także. Jakby ich wzięli z ulicy i kazali im grać.
Czytałam w gazecie wywiad z jedną aktoreczką i rzekła, iż "Karierę mam we krwi" Jak dla mnie za bardzo pewna siebie.