Reklamy? Można się po prostu wkurzyć. Już wolę sobie kupić film na DVD, aniżeli oglądać bitą godzinę / na dwie prawdziwego filmu/ reklamy i oferty proszków, płynów i aparatów fotograficznych.
Jeszcze jak reklama jest taka płytka : //
Ale! Są czasami fajne... Jeżeli jest odpowiednia muzyka ;')
Najlepsza reklama? Scarlett. Naprawdę myślałam, ze to film
Pomogła: 6 razy Wiek: 18 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 213 Skąd: Mazury
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 10:45
Reklama Tiny, Play'a, z tym Tamto
Jeszcze zapomniałam o Perwoll gdy w środku przyjęcia babka wyciąga całą butle nawet nie wiadomo skąd i co robiła z nią na przyjęciu...
_________________ Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się sam przed sobą...- Wiktor Hugo
Jogobella oczywiście i te chrupiące owoce w jogurcie.
Tina, Maxi King,
Albo jak kiedyś z Jeżowską była o tych lodach jak z dziećmi później leciała na dywanie chyba... A zapomniałam, już
kryptos napisał/a:
Olka napisał/a:
a z drugiej połówki cytryny można zrobić........ cytrojeża...!
To mnie jakoś nie rozśmieszyło. Może jestem dziwny, ale wg mnie Tymbark na siłę próbuje zrobić śmieszne reklamy, co niekoniecznie wychodzi.
Dokładnie to samo moge powiedziec na ten temat.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Denna reklama Milenium z Feelem i "Móóóóóój dooooom"...
Tiny.
W sumie wszystkie są żenujące.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Olka napisał/a:
a z drugiej połówki cytryny można zrobić........ cytrojeża...!
To mnie jakoś nie rozśmieszyło. Może jestem dziwny, ale wg mnie Tymbark na siłę próbuje zrobić śmieszne reklamy, co niekoniecznie wychodzi.
Dokładnie to samo moge powiedziec na ten temat.
Oj tak a z tym
"Kolega z Czech?
Nie, z Trzech gór."
Tak zerżneli z Play'a
Co nie zmienia faktu że Tymbark to mój ulubiony sok
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 756 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 18:40
Żanujące reklamy to dla mnie Tymbark przede wszystkim... Kumpel z Czech? Nie! z gór trzech... ect. -.-
Do tego reklamy Domestosa przebijają wszystko...
[ Dodano: Czw Lip 31, 2008 19:43 ] Szehe, wtryniłaś mi się z tymi Czechami
_________________ "Człowiek rodzi się, kocha i umiera nie na próbę."
JPII