Tak
Najlepsza reklama
,,Bo kto by nie chciał pracować w Biedronce?''
po prostu padlem
albo:
-i co dobra ta lokata?
-powiem ci nawet lepsza od twojej kaczki z jablkami
-ahahahahaha
nie no usmialem sie do Łez
A Urbański to była jedna z osób do której czulem Rispekt
No i moze pamietacie reklame:
-Majonez?
-Nie kręce,kupuję kieleckie
.........
A i ta reklama Tiny
ta ich wymowa to jeszcze nic
Ale wchodzi Baba do sklepu i:
-Czy jest Tina?
Cały sklep w Tinie dobrze ze jej na podlodze nie położyli
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:02
Kurzajki wymiatają buahahaha
[ Dodano: Wto Sie 05, 2008 10:08 ]
I reklamy dezodorantu Axe , no matko
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Jak dla mnie największa żenua to Tymbark - silą się na głupotę, która ma rozśmieszyć i im nie wychodzi, ponadto:
"Z mężczyzną jest jak z dobrym bankiem - musi zarabiać"... naprawdę straciłam szacunek do pana Kondrata
36.6 - wizualnie bardzo ładnie się prezentuje, ale nie mam zielonego pojęcia o co w tej reklamie chodzi
_________________ Girl, you'll be a woman soon. last.fm!
Co do Pana Marka nie można mieć żalu czasami inyym powodzi się gorzej,nawet najlepszym.
Też się ostatnio zdziwiłem gdy jeden z moich komediowych wzorów wystąpił w reklamówce proszku.Taki jest Marketing nie poradzisz
A kojarzycie to z Max Kolanko? Co on mowi "prawie 80% rynku samochodowego w Polsce to samochody uzywane" ja sobie od razu mysle "a pozostale 20% to kradzione tak?"
_________________ "Popatrz jak wszystko szybko się zmienia..."
Co do Pana Marka nie można mieć żalu czasami inyym powodzi się gorzej,nawet najlepszym.
a tutaj się trochę ośmieszyłeś. akurat Kondrat jest uważany za jednego z najbogatszych aktorów w Polsce. ja słyszałam, że gra w tej reklamie, bo ma udziały w tym banku, ale nie wiem ile w tym prawdy.
nie przepadam za reklamami proszków do prania, tybarka, plusa.
A dla mnie najgłupsza reklama, ale na szczęście chyba już nie leci, to reklama syropu na kaszel oraz wszystkie w/w
-tatooo a dlaczego już nie kaszleesz??
-Zażywam mucosolvan!
-A co to jeeest??
No, dalej dokładnie nie pamiętam, ale potwornie durna reklama
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam.
Wyrzekam bo
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak TY...