Teraz jest reklama, w której M. Konrat parodiuje prezydenta. Ona pobija wszystko. Jest tak głupia, że aż się ją oglądać chce. "Kiełbasa dogoniła"... PiS zaskarżył Konrata, że parodiuje prezydenta.
Jeszcze reklama
"Miała ci ja pieczeń, lecz ją zmarnowała...
z pierwszego tłoczenia olejuu nie miała....
Na kujawskim smaż, na kujawskim piecz,
olej nasz tłoczony to jest dobra rzecz, do sałatek lej kujawski olej, oleej z pierwszego tłoczenia"
Jeszcze reklama Axe i na tvn'ie z Czubówną co ona udaje faceta i gada z kimś tam...
Jest tego tak dużo, że nie da się zliczyć. Ogólnie nie lubię reklam. ;P
Aa. była jeszcze reklama z masłem "Manuel" i jeszcze z Delmą też głupie. ;]]
Lubię reklamę To jest samochód, A to kradzież - Axa Ubezpieczenia. ;p
Strasznie głupia i bez sensu jest ta nowa reklama Twixa.
"CIASTKO! KARMEL! CZEKOOOLAAADAA!"
Potworne to jest. xD
I jeszcze: "Unia Europejska już od dawna czuje nasz gorący oddech na swych zamożnych plecach i tak dalej." xD
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 16:42
Penny Lane napisał/a:
Strasznie głupia i bez sensu jest ta nowa reklama Twixa.
"CIASTKO! KARMEL! CZEKOOOLAAADAA!"
uwielbiam to. jest na tyle głupie, że aż śmieszne.
nie cierpie reklamy z Maxem Kolonką.czy jak on tam ma.
_________________ I'm never coming back to reality,
cause reality is illusion anyway.
And everything we know,
everything we see,
everything we are
is an illusion.
A ja owszem. "Bo kto by nie chciał pracować w biedronce?"
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.