Tak, jak tytul wskazuje, opisujcie tu najbardziej żenua reklamy, jakie mieliscie okazje zobaczyc, pomijajac fakt, ze reklamy same w sobie sa durne i smieszne. Moim skromnym zdaniem najdurniejsza reklama jest reklama niejakiej TINY. Jest sobie sklepik wypchany po brzegi, katy i sufity gazetami TINA. Nastepnie wchodzi pewna pani i inteligentnie pyta sprzedawczynie:
- Dziendobry ! Czy jest Tina ?! -
Jeeezus, no ludzie i ludziska, czy reklamy na prawde musza byc tak nachalne i glupie ? Czekam cierpliwie na wasze wedlug was durne reklamy .
_________________ Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
/ Fryderyk Nietzsche
Reklamy Tiny nic nie przebije ;p
Jeszcze oczy tej babki jak mówi:
- Czy jest?! I TO JAKA!
Rozwala mnie na łopaty ;D
Wkurza mnie jeszcze reklama jakiejś tam ice tea z Ibiszem, Wiziry z Hajzerem, Shauma - "To dlatego wszyscy faceci stoją w kolejce do ciebie" (brzmi, jakby pracowały w jakimś objazdowym burdelu), bank Millenium z Feelem, i Zbyszko Polo Cola ("Zamieniłem kumpli na moją wspaniałą dziewczynę! A colę na Zbyszko Polo Colę!").
_________________ "One, two, three, four, five, six, seven.
All good children go to heaven."
reklama z Pleya rozwala mnie to jak ta blondynka mówi:
- A w weekend może do Czech? czy jakoś tak
- Do trzech? Do trzech to ja mam za darmo..
W ogóle reklamy straaaaaaasznie mnie denerwują szczególnie na tvn tam to 10min reklam co 10min podczas filmu.. Znów na TVP nie ma reklam w czasie filmów tylko, że tam znów nie ma żadnych porządnych
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 166 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:32
Reklama Plusa, normalnie zal
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Anvell napisał/a:
czy reklamy na prawde musza byc tak nachalne i glupie ?
W obecnym świecie to jeden z najskuteczniejszych sposobów zwrócenia na siebie uwagi.
Racja. Działanie podprogowe.
Mnie rozwalają reklamy Biedronki z tym ogórkiem, są kapitalne ! Albo reklama 'kupiłeś marchewkę?'
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1225 Skąd: Od mamy
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 15:55
Misha, PRL jest poza konkurencją ;D
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.