Wysłany: Sob Sie 23, 2008 15:59 Ach, wy przystojni, rozchwytywani faceci...
No po prostu MUSZĘ wiedzieć, jak to jest... Ostatnio spodobał mi się taki jeden chłopak, który oczywiście był bardzo przystojny, OCZYWIŚCIE otwarty i prawdopodobnie również oczywiście lubiany... I gadałam z nim tylko 3 dni na wakacjach, a poza tym jest zupełnie z innego miasta itd. I na pewno nie zwrócił na mnie uwagi.A ja nie mam zamiaru rzucać się na Niego pędem leminga, bo tacy faceci często smieją się z takich dziewczyn... I teraz nasuwa się jedno pytanie... No to na kogo tacy faceci zwracają uwagę??? Na takie dziewczyny, jak oni sami??? A może wręcz odwrotnie..? A może takie, które wcale się nimi nie interesują? A może każdy na inną?
Jak z innego miasta jest to w młodym wieku nie ma za bardzo o czym myśleć.
Jaką otwartość masz na myśli? Ja powiedziałbym, że jest jej kilka rodzajów.
Chodzi Ci o takich disco-cwaniaków warszawskich? Czyli picie, imprezy, zabawa?
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Taką otwartość raczej pozytywną Po prostu świetnie dogadywal się z ludźmi i nie był ani trochę niesmiały. Ale to raczej nie o niego mi chodzi. i tak wiem, że z tej mąki chleba nie będzie...Tylko raczej...czy w ogóle jest sens się takimi interesować? mam wrażenie, ze na taką, jak ja nigdy nikt taki jak on nie zwróci uwagi. Bo co malby zobaczyć w dziewczynie chodzącej do elitarnej szkoły z zainteresowaniami takimi jak matematyka, poezja i rysowanie...w takiej,która się nie maluje...?Nie ma szans. Chyba, ze się mylę...
Taką otwartość raczej pozytywną Po prostu świetnie dogadywal się z ludźmi i nie był ani trochę niesmiały. Ale to raczej nie o niego mi chodzi. i tak wiem, że z tej mąki chleba nie będzie...Tylko raczej...czy w ogóle jest sens się takimi interesować? mam wrażenie, ze na taką, jak ja nigdy nikt taki jak on nie zwróci uwagi. Bo co malby zobaczyć w dziewczynie chodzącej do elitarnej szkoły z zainteresowaniami takimi jak matematyka, poezja i rysowanie...w takiej,która się nie maluje...?Nie ma szans. Chyba, ze się mylę...
No chyba jednak sie mylisz:)
Zresztą wez pod uwage ze wygląd to sprawa subiektywna, myslisz ze tacy faceci zachowują sie inaczej? Nawet nie sądze aby miał swiadomosc tego ze jest przystojny...bo tego sie wprost nie mówi a tak jak powiedziałem jednej dziewczynie sie podoba innej nie, po co tak dzielic i rozgraniczać?..:)
No chyba jednak sie mylisz:)
Zresztą wez pod uwage ze wygląd to sprawa subiektywna, myslisz ze tacy faceci zachowują sie inaczej? Nawet nie sądze aby miał swiadomosc tego ze jest przystojny...bo tego sie wprost nie mówi a tak jak powiedziałem jednej dziewczynie sie podoba innej nie, po co tak dzielic i rozgraniczać?..:)
Niektórzy właśnie niestety mają... Na przykład do mojej klasy chodzi facet o ksywie "Boski"... I na przykład na lekcji wspólnie z kilkoma koleżankami naśmiewał się z dziewczyn, które ustawiają się do niego w kolejce... Albo moja mama miała kiedyś takiego przyjaciela - o 15 lat mlodszego od Niej, też bardzo przystojnego. I On Jej np. pokazywał sms-y od tych dziewczyn, które do Niego startowały... i oczywiście też się z nich nasmiewał...I jak tu się nie bać, że się wyjdzie na kretynkę? (Ależ jestem optymistyczna... xD)
Taki koleś nie pokazuje ludziom, że ma powodzenie dlatego, że naśmiewa się ze swoich 'adoratorek', tylko chce się popisać, udowodnić jaki to on nie jest fajny. Wiesz, po prostu dowartościować się w oczach innych. Uwierz mi, jest tak jak mówię.
Tacy ludzie to pajace i nie ma się co na nich patrzeć. Są też i tacy z bardziej 'dobrymi' charakterami.
Według mnie najlepiej byłoby gdybyś pozostała sobą, niezbyt nachalną sobą. Udawanie kogoś kim się nie jest jest na dłuższą metę bez sensu. Jeżeli uważasz, że możesz stać się lepsza, zrób to. Zmień się - na stałe, dla siebie.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 14:50
Coelho napisał/a:
Chodzi Ci o takich disco-cwaniaków warszawskich?
Czemu od razu warszawskich? ;p
Zalosne sa nachalne dziewczyny, ktore zrobia dla faceta wszystko. Jeszcze bicie sie o Niego jest straszne.
Vatterbee napisał/a:
Przeciwieństwa się przyciągają.
To tylko teoria, w praktyce jest zupelnie inaczej.
lilavati napisał/a:
w takiej,która się nie maluje...?
Ogolnie chlopcy w wieku kilkunastu lat mowia, ze nie lubia wytapetowanych lalek, ale i tak za takimi lataja. One sie w koncu tak maluja i ubieraja dla Nich.
Pozostan soba i to niech Oni Cie podrywaja, a nie Ty Ich
Cytat:
Podpisuję się obiema rękami.
Wymysl cos swojego.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1426 Skąd: Od mamy
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 16:36
Cytat:
No to na kogo tacy faceci zwracają uwagę???
To mi zamknęłaś usta.
Jedni chcą mieć kogoś kim mogą 'zaszpanować' przed towarzystwem, dziewczynę na pokaz, inni wręcz przeciwnie, wolą mieć szarą myszkę [bądź normalną, nie wyróżniającą się niczym szczególnym], bo to żeby sam mógł błyszczeć.
Natomiast inni się zakochują nie patrząc na opinie znajomych, prawdziwie zakochują.
A naśmiewają się z dziewczyn totalni idioci - żeby pokazać swoją wyższość. Dla takich nie ma co marnować czasu.