Typowy "łowca"
Dałaś się zbyt mocno złapać, i przestało go to bawić.
Dopiero jak z jakąś panną ma trudności, to zaczyna wyznawać miłość - żałosna deska ratunku.
ooo tak dokładnie. ;(
ostatnio na fotka . pl pisałam mu Wiadomość Prywatną, i to nie jedną a nawet 3.
i na ani jedną nie odpisał...
zerwał ze swoją laską i 2 dni później miał już następną tym razem gdzieś tam z mazowieckiego... chciałabym chodziaż w 4 oczy z nim porozmawiać... co mam robić?
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:12
EwincE napisał/a:
tyle osób mi mówi [w realu] że mam z nim spróbować jeszcze raz.
Szczerze nie radzę. Myśl o nim jak najmniej , nie podglądaj go na fotce. Wiem, że to trudne, ale nie ma wyjścia. Tacy faceci myślą tylko o tym, żeby zaliczyć panienki, nie licząc się z ich uczuciami
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
łatwo się mówi, ale mi naprawdę ciężko zapomnieć, wiem że w pewnym stopniu to co się stało jest też moją winą... ale nie bardzo wiem jak to wszystko odkręcić...
VonMe napisał/a:
Tacy faceci myślą tylko o tym, żeby zaliczyć panienki, nie licząc się z ich uczuciami
taaak. on zalicza pannienki. to dziwne że w ciągu miesiąca zaliczył już 3.
i pomyśleć że byłam kolejną jego zdobyczą, która się nabrała na te jego 'kocie', 'kochanie ależ kocham Cie bardzo...tak na zawsze...' cssssssss. ;(
mimo wszystko... ja nadal coś do niego czuje i nie potrafię sobie z tym poradzić.
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Więc może wyjedź na jakiś krótki czas (jeszcze wakacje mamy ;D). Co prawda, to może zbytnio kiepski pomysł, ale zawsze coś. Podałem tylko przykład. W każdym razie jakoś musisz sobie z tą sprawą dać radę. Bądź twarda.
_________________ Zaufanie, to wielki przywilej. Zaufać, to wielkie wyzwanie.
aale. xD
napisał do mnie na gg kilka dni temu, jak gdyby nigdy nic.
ot tak.
'siema' yyy...
miał przyjechać ale 'coś mu wypadło'...
sama nie wiem co mam o tym myśleć..
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Omg ,nic z tego tematu nie rozumiem ,to jak scenariusz do komedii nieromantycznej w której jeden zdradza , ty go wyzywasz ,po 2 dniach kochasz ,on przeprasza , potem znajduje nową ,ty go nienawidzisz ,on przeprasza ,ty go kochasz ,on nie przyłazi
_________________ Życie jest bez sensu ,z dnia na dzień coraz gorsze
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 271
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 21:58
A napisanie na maila?
Myślę, że ten chłopak chce udowodnić wszystkim jaki jest boski, jak dziewczyny na niego lecą. Tak samo oszukuje Ciebie jak i tamtą dziewczynę. Musisz jakoś zapomnieć, wiem, że to trudne, ale innego wyjścia nie ma. Facet nie jest Ciebie wart.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.
Na zapomnienie najlepiej działa czas. Pare tygodni będzie bolało ale z czasem będzie lepiej. Znajdź sobie jakieś zajęcie - nie wiem zapisz się na jakiś sport, zacznij śpiewać albo grać w kapeli. Najgorsze w twoim wypadku to zostać w domu i płakac.
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"
Omg ,nic z tego tematu nie rozumiem ,to jak scenariusz do komedii nieromantycznej w której jeden zdradza , ty go wyzywasz ,po 2 dniach kochasz ,on przeprasza , potem znajduje nową ,ty go nienawidzisz ,on przeprasza ,ty go kochasz ,on nie przyłazi
a ja czuję się jak aktorka odgrywająca główną rolę w tej komedii nieromantycznej. ;/
!Klaudia! napisał/a:
Myślę, że ten chłopak chce udowodnić wszystkim jaki jest boski, jak dziewczyny na niego lecą. Tak samo oszukuje Ciebie jak i tamtą dziewczynę.
wiem że jest babiarzem... ale co ja za to mogę że coś do niego czuje...
tombrady91 napisał/a:
Najgorsze w twoim wypadku to zostać w domu i płakac.
robie wszystko... poznaję nowych ludzi, wychodzę na imprezy ale wszystko ciągle kojarzy mi się tylko z nim...
stałe, niezmienne,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
robie wszystko... poznaję nowych ludzi, wychodzę na imprezy ale wszystko ciągle kojarzy mi się tylko z nim...
Bedąn na imprezie nie musisz mieć mózg zajętego przez cały czs. Możesz usiąść w kącie i płakac.
Zapisz się na jakiś sport. Nie musi to być boks albo karate, może być siatka albo kosz. Parę razy się zamyślisz jak na ciebie koleżanki z zespołu krzynką to nie drugi raz nie zamyślisz.
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"