hmm ty robiszto co on chce a jak ty cos chcesz od niego to on nie wluchaj wes jak cie poprosi zebys wyszla na dwor czy cos poweidz ze nie masz czasu bo idziesz z jakos koleznaka na dwor albo jezcze lepiej chlopakiem i zacznij przy nim pisac smssy do kolegow czy cos i wychodzic na dwor z nimi moze sie wkurzy i zaintereseuje toba ! a jak nie to pwoeidz mu do widzenia.
własnie o to chodzi, że jak chce chodź trochę wzbudzić w nim zazdrości i mówię mu że idę z kolegą na spacer to on mi na to " to se idź" i wielki foch .. i zawsze jest tak że co by się nie stało.. co jakaś kłótnia .. zawsze to jest moja wina zawsze mój chłopak tak obróci kota ogonem że winna jestem ja i czuję sie winna .. czasami niepotrzebie...
Ostatnio gadałam z nim na ten temat, przeprosił mnie i powiedział że jestem dla niego najważniejsza i takie tam ale to tylko słowo zobaczymy może coś się poprawi, bo już dziś zaproponował mi wspólny wypad... a co z tego wyjdzie zobaczymy..
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
miał być dziś wspólny wypad wspólny dzień miało być i wogóle bardzo fajnie ... ;(
i co ?? dostaje smsa ze mama mu kazała zostać w domu i pracować i stwierdziła że ciągle go nie ma w domu i że ma zostać ;( a on co ?? nawet sie nie postawił ani nic poprostu napisał smsa że się nie spotkamy jakby mu wogóle na tym nie zależało ;( ;( ;(
i co ja mam teraz robić ;( kolejne wymówki znowu to samo .. już nie mam na to siły zawsze jest coś co nie pozwala nam sie spotkać ;(
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
a moze on juz nie chce byc z tobą tylko nie umie zerwać
a ciągle powtarza że kocha... że jestem dla niego wszystkim przeprasza mnie za to wszystko ale się nie poprawia.. Jesteśmy już dość trochę ze sobą , znam go i myślę ze nie chce zerwać jakby chciał to by mi to powiedział ..
olej go .. a pozniej jak zobaczy ze juz sie nie interesujesz to sam do Ciebie przyleci..:P
Gdyby to było takie proste ale naprawde to chyba jest metoda nie pisać nie dzwonic nie proponować spotkań to może zaczną mu działać jego szare komórki jeżeli je ma i dojdzie do wniosku że coś jest nie tak i należało by zadbać w KOŃCU o swoją dziewczynę .. no nic muszę byc twarde