Zakochałam się w 4 klasie w pewnym chłopaku z mojej klasy . I w 4 kalsie rozmawialiśmy razem , gadaliśmy . Wszystko było dobrze dopóki moja koleżanka nie powiedziała mu , że chce z nim chodzić . Wtedy wszystko ucichło . W piątej klasie zaczął do mnie zagadywać , chwalić się troche . Zauważyłam jeszcze wwakacje , że oglądał mój profil . Czasami na lekcjach na mnie sie patrzy....Czy on mnie lubi ? Co mam robić ? Jak się w nim zakochałam...
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 93
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:49
Ah te milostki zagadaj co ci szkodzi I tak ci moge zagwarantowac ze nie bedziecie razem do konca zycia itp. I nie chodzi tu o to zeby cie zdolowac tylko o to ze jestescie mlodzi i jeszcze nie jednego chlopaka bedziesz miala. Ja w twoim wieku zmienialam chlopoakow co miesiac aczkolwiek bylam zakochana w jerdnym przez rok zaczelam z nim chodzic po tygodniu mi sie znudzil ;p
_________________ ...Cos kosztem czegosc...
..To zyciem zwana gra..
...Jak sie nie ma co się lubi...
..To się lubi co się ma...
Ja całkiem dobrze wspominam te "miłości" sprzed paru lat.
Pogadaj z nim po prostu, podtrzymuj rozmowy. Może coś z tego wyjdzie, może będziesz to z przyjemnym rozbawieniem wspominać za kilka lat ^^
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 13:08
Hermenegilda napisał/a:
Ja całkiem dobrze wspominam te "miłości" sprzed paru lat.
Ja tez! całą podstawówkę kochałam się w jednym chłopaku ;p oczywiście nieszczęśliwie ;p tak myślalam bo w liceum dogadaliśmy się że ja mu też się podobałam tylko się wstydził hehe teraz z tego brechtamy i jestesmy dobrymi znajomymi a wtedy gdy na mnie popatrzył raz na 4 miesiące to przez kolejne 4 nie mogłam spać
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~