Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 14:18 Co o tym mam myślec????
Siemanko! Słuchajcie mam problem z cyklu zranione uczucia No ale słuchajcie: Chodzę do 3kl Liceum i w tym roku studniówka W tamtym roku zaprosiłem swoją przyjaciółkę z klasy na wesele jako osobę towarzyszącą i spytałem czy możemy być razem, niestety nic nie wskuałem ponieważ powiedziała że nie chce nikogo ranić a że między nami jest zajebieście no to nie chce tego zepsuć. Potem były wakacje to trochę ochłonołem przemyślałem pewne sprawy i rozpoczęła się 3kl! Dowiedziałem się że ma chłopaka. Niedawno z Nią rozmawiałem i powiedziała że ją olewa i nic z tego nie będzie. Ostatnio na lekcjach zauważyłem że spogląda na mnie a nawet kiedyś jak siedziałem z Nią to smyrala mnie po jajcach Ale widzę że jeszcze spotyka się ze swoim pisze więc nie wiem o co biega, wiecie może??? Może znów powiadomić ją o moim uczuciu do Niej???
_________________ Wiesz co się liczy? Szacunek ludzi ulicy!
Jakie życie taki rap!
PEJA&SLUMS ATTACK
a nawet kiedyś jak siedziałem z Nią to smyrala mnie po jajcach
prroooszę, bez szczegółów.
a mów, 'wszystko się może zdarzyć'.
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
O kurczaczek
Z tego co widzę to Tobie zależy na poważnym związku... Jej raczej o to nie chodzi, spoglądać na Ciebie sobie może. To wygląda tak, że tamten chłopak ją zaczął olewać to zainteresowała się Tobą. Zależy o czym chcesz ją informować. O tym, że ją kochasz? Z tego, że Ci się podoba to raczej ona świetnie zdaje sobie sprawę.
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
ojaaa...hmmm....moze szuka odladowania od nieudanego zwiazku z tamtym kto wie...:) ale byc moze przez wakacje zrozumiala swoje uczucia do ciebie:))))) moim zdaniem powinnes postawic kawe na lawe i pogadac z nia co ten incydent z macaniem mial znaczyc i wyjasnic sobie reszte zagadek:P