Wysłany: Sob Sie 30, 2008 20:54 co zrobic zeby podobac sie chlopakom?
moje pytanie moze wydawac sie smieszne no ale coz... Co mam zrobic zeby kolesie zaczeli zwracac na mnie uwage?? Nie jestem chyba az taka brzydka.. no przynajmniej przecietna a nie podobam sie chlopakom. nie jestem zbyt zgrabna, bardzo szczupla. moze to w tym tkwi problem? Czy powinnam zmienic styl ubierania? Albo zaczac sie mocniej malowac? prosze o rady
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 141 Skąd: Immaterium
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 20:58
Daj im dupy za garść zupy -.- albo poszukaj tego, co jest już na forum. Opcja "szukaj" nie boli. Albo spis tematów już istniejących (który nie sposób nie zauważyć, bo jest wielki i kololowy). Tam pewnie coś znajdziesz...
Tak, w ciemno mówię: "Zmień styl ubierania". Dziewczyno, ogarnij się - jak możemy cokolwiek powiedzieć o twoim 'stylu ubierania się', skoro nic nam o nim nie powiedziałaś?
wisienka napisał/a:
Albo zaczac sie mocniej malowac?
A co, autoportret robisz?
wisienka napisał/a:
Co mam zrobic zeby kolesie zaczeli zwracac na mnie uwage?
Myć zęby, golić nogi, myśleć logicznie. Tak niewiele potrzeba do szczęścia.
_________________ "Mam po prostu ciężką grypę, mam raka" - myślała z ulgą.
Chciało jej się otworzyć okno i krzyczeć z radości. Wiedziała, że z tym sobie poradzi.
Co mam zrobic zeby kolesie zaczeli zwracac na mnie uwage??
Jeśli posłuchasz moich rad- efekt murowany.
Zwrócić uwagę- zwrócą, ale co dalej... Powie wyrocznia.
Fryne napisał/a:
Tak, w ciemno mówię: "Zmień styl ubierania". Dziewczyno, ogarnij się - jak możemy cokolwiek powiedzieć o twoim 'stylu ubierania się', skoro nic nam o nim nie powiedziałaś?
*****, nie rób wstydu. Nie umiesz sobie wyobrazić?
zeby sie spodobac, wcale nie musisz sie mocniej malowac, badz naturalna i przede wszystkim soba, nie udawaj kogos kim nie jestes zeby zaimponowac innym. A skad wiesz ze nie podobasz sie im? Moze po prostu nie zauwazasz tego...
Według mnie to nie sposób ubierania się jest najważniejszy, oczywiście ważne jest żebyś wyglądała schludnie w tym co nosisz. Najważniejsze jednak jest to żebyś była naturalna. Uwierz mi, im mniej zwracasz uwagę na to żeby się komuś podobać tym lepiej.
Jeżeli chodzi o wygląd, to dbaj o siebie - tyle możesz zrobić. Samo "piękne ciało" na niewiele się przyda. Najważniejsza jest osobowość, więc pracuj nad sobą, każde doświadczenie traktuj jako możliwość samodoskonalenia itp. a wtedy będzie tylko lepiej.
ja bym proponował szlifować charakter. To najcenniejsze.
Zgadzam sie w 100%:) A mówiąc dosadnie zając sie wlasnym zyciem, nauką, pasjami a nie myslec jak poderwac faceta:) Jak dorosniesz to milosc sama przyjdzie a Ty juz bedziesz wiedziała czego oczekiwac....
A co do mocnego malowania to mowie stanowcze nie...to dramat, zobacz jak wyglada wiele dziewczyn w szkole, na ulicy? Myslisz ze to działa na facetów? Chyba ze szukasz kogos na jedną noc:)
Co mam zrobic zeby kolesie zaczeli zwracac na mnie uwage??
Po prostu przestań obsesyjnie mysleć o tym, że musisz sie podobać. Uśmiech działa jak magnez, tryskaj optymizmem, a nikt nie przejdzie obok ciebie obojętnie
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 177 Skąd: z nad morza
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 19:14
wisienka, jesteś przepiękna To, że nie uganiają się za tobą chłopacy nie umniejsza Twego piękna Pisz więcej postów potem będziesz mogła podzielić się z nami Swym urokiem osobistym zapodając nam fotkę.
_________________ Tylko ten nie popełnia błędów,
kto nic nie robi.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 271
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 19:25
wisienka napisał/a:
Albo zaczac sie mocniej malowac?
Faceci nie lubią za bardzo wymalowanych 'lalek'
Kobieta powinna przede wszystkim ładnie pachniec. Może powinnaś zacząc poruszac się w innym środowisku, niż w tym, w którym się aktualnie znajdujesz. Wychodzic na jakies imprezy.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.