Wysłany: Czw Sie 21, 2008 12:21 Co zrobić, żeby się zapoznać z chłopakiem?
Hey!
Piszę tutaj żeby spytać Was o radę i mam nadzieję że nie wyśmiejecie mojego problemu..
Od czego by tu zacząć.. Może tak: Kilka tygodni temu zobaczyłam bardzo fajnego chłopaka, wtedy poczułam nagły przypływ odwagi i do niego pomachałam. Nie mogłam w to uwierzyć, ale on zrobił to samo. Od tego czasu zawsze gdy go widzę uśmiecham się do niego, a on to odwzajemnia. Tylko jest jeden problem : On chyba nawet nie wie jak się nazywam Co ja mam zrobić żeby się z nim lepiej zapoznać? Przecież nie podejdę do niego kiedy stoi sobie w grupce razem z kolegami... pomocy
Maybach no niby tak ,ale boję się że to zostanie mu obojętne...
Neurastenia to chyba nie takie ważne, ale skoro pytasz to ja mam 14 a on jest o 3 lata starszy.,. to chyba nie tak dużo..
Hendo Przepraszam za tą nieścisłość No widziałam go już parę razy ale dopiero niedawno odważyłam się coś zrobić..
Macie rację, mówiąc że to on powinien coś zrobić. Jednak na wszelki wypadek (gdyby mu jednak nie przyszło to do głowy xP ) chciałabym mu jakoś hm.. "pomóc"..
Proszę o pomoc i dziękuję za odpowiedzi ;***
ja mam 14 a on jest o 3 lata starszy.,. to chyba nie tak dużo..
3 lata to co prawda mało, ale nie jeżeli chodzi o związek. Osoba 17 letnia jest dojrzalsza. Chodź z drugiej strony ten chłopak może jest osobą porządną. Decyzje zostawiam Tobie.
_________________ Zaufanie, to wielki przywilej. Zaufać, to wielkie wyzwanie.
Hendo moja koleżanka chodziła z chłopakiem właśnie 3 lata starszym i jakoś im się udało.. Poza tym nie zachowuję się jak 6 latka, więc myślę że nie jest źle )
Inna sprawa to to że on może się nie interesować tyle młodszą dziewczyną... hm
Napisz do niego na GG. Numer jakoś znajdź. Ot takie rozwiązanie XXI wieku... No bo wstydzisz się podejść.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 13:53
Pomachałaś ? wow ? ;p może myślał że go z kimś pomyliłaś,ja bym tak pomyślała :p Na pewno znasz jakiegoś jego kolegę,poproś o nr kom albo gg w dzisiejszych czasach to nie problem :p Pomyśl sobie jakby było trudno w średniowieczu xD
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 150 Skąd: Wschowa
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 13:57
Skoro masz odwagę żeby pomachać i się uśmiechnąć to teraz spróbuj z nim porozmawiać kiedy jest sam. Albo, jak reszta już pisała, załatw do niego numer gg, tel itp
Hmm.. No spróbuję.. Ale jak już do niego napiszę a on się spyta kim jestem to co mu powiedzieć? "hej to ja się do Ciebie uśmiechałam"? .. TO mi sie wydaje dziwne...
cmk19 Ja go jeszcze nigdy nie widziałam samego.. zawsze w tłumi kolegów ;/
Myślę że w średniowieczu nikt się nie porywał na subtelność co do kobiet xD wtedy kobiety traktowano głównie przedmiotowo xD xD
Tak prosto z mostu?
Mnie sie zawsze wydawało że chłopaki nie lubią zbyt pewnych siebie dziewczyn, a jak mu zasunę takim tekstem to sobie pomyśli że jestem jakaś napalona xD
Naprawdę serdecznie dziękuję za uwagę i odpowiedzi, mam nadzieję że ktoś mi jeszcze coś doradzi )