_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Mar 2008 Posty: 117 Skąd: Z daleka
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:37
Agentka napisał/a:
Nie lubię łysych, dlatego że kojarzą mi się z gangsterami i z mafiozami
Ja też nie lubię łysych chociaż z innego powodu. Bo gdyby mój chłopak kojarzył mi się z gangsterem albo mafiozem to akurat bym nie miała nic przeciwko, pod warunkiem że by nim naprawdę nie był
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 11:58
ja tam takich nie lubie
_________________ "...Jest taki dzien i kazdy tak ma, ze czasem jest zle, ze jakos nie tak. Lecz potem jest noc i znowu jest dzien i uwierz mi ze usmiechniesz dzis sie..."
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:28
Penny Lane napisał/a:
Ja nie lubię łysych. Muszę mieć za co poczochrać ;]
Dokładnie. Zgadzam się w calej rozciągłości z Penny.
Lubię, gdy jest za co chwycić, poczochrać, pokudłaczyć i taki tam
Byleby tylko nie było zbyt tego dużo.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Pomogła: 3 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1290 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:33
Ja trochę bardziej wolę tych z włosami, najlepiej z takimi przydługimi loczkami Ale to nie oznacza, że łysy chłopak byłby u mnie z góry przekreślony, bo przecież charakter jest ważniejszy
kubik12 napisał/a:
czy chlopak ogolony na zero ma szanse na znalezienie dziewczyny ?
Oczywiście, że tak
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
no wiesz chyba jestem jedyną dziewczyną tutaj, która stwierdziła, że jej się to podoba,dlatego wygląda na to, że jestem dziwna. Bo ja nie rozumiem dziewczyny co was kręci w tych włosach:) włosy jak włosy, wolę jak nie ma:) tacy chłopacy mają swój urok:)
Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Dołączyła: 10 Cze 2008 Posty: 148 Skąd: z garnka ;D
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 16:59
kubik12 napisał/a:
czesc, mam pytanie do was dziewczyny, czy lubicie ogolonych na zero chłopaków ?
To Ty kolego od wypadających włosów, nie Ej no... Nie wierzysz mi, że dziewczyny lubią łysych facetów A i tak każda woli co innego Ja tam wierze, że te włosy jednak Ci całkowici nie wypadną i znajdziesz dziewczyne
_________________ Look at the stars, look how they sine for you