oczywiście żełysi mi się podobają....bardzo, jeżeli oczywiście wygląda to estetycznie. Ja jednak wychodzę z założenia że łysina pasuje bradziej wysokim i dobrze zbudowanym mężczyzną, bo skoro chłopak jest chudy i niski nie wygląda za dobrze "bez włosów"
_________________ "Adrianku" proszę o uzasadnienie swojego podpisu, skoro dotyczy on mnie....
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 363
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 09:08
Cytat:
czy lubicie ogolonych na zero chłopaków ?
Nie przeszkadza mi to, ale też nie lubię wybitnie. Wolę tych długowłosych .
Cytat:
czy chlopak ogolony na zero ma szanse na znalezienie dziewczyny ?
Ma szanse. Bo to nie wygląd świadczy o człowieku. Zresztą, są dziewczyny, którym się podobają łysi. Mojemu chłopakowi się kiedyś wkręciło i się ogolił na zero, ale teraz zapuszcza .
Ja kiedyś miałem włosy do barków, robilem rózne fryzury w każdej brzydko wygladalem i czułem sie nieswojo i pewnego dnia nie wytrzymałem i sięgnąłem po maszynkę i ogoliłem się na 2 mm i efekt? Dziewczyny nie mogły oderwać odemnie wzroku ^^ każdemu sie podobało, o wiele lepiej wyglądałem i w ogóle każde ubranie do mnie pasowało, każdy styl.
Od teraz chodze tylko we włosach 1-3 mm i czuje sie wygodnie.
_________________ '- Kłapousiu - rzekł uroczyście.
- Przyrzekam Ci, że ja, Kubuś Puchatek, odnajdę Twój ogon.
A na to Kłapouchy:
-Dziękuję Ci Puchatku.
Prawdziwy z Ciebie przyjaciel.'
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 271
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 20:31
Mnie łysi też nie przypadają do gustu. Za to moja koleżanka uwielbia łysych. Jest to indywidualna sprawa każdej dziewczyny, czy podobają jej się łysi, czy nie.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.