Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 70 Skąd: zgadnij:)))
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 07:04
Wolę łysych niż chłopaków z długimi włosami...często ogoleni na zero chłopcy noszą kaszkietówki, a białe strasznie mi się podobają. Gdy widzę jakiegoś kolesia w białej kaszkietce chociażby nie był zbyt ładny to zaczyna mi się nawet podobać...
_________________ "Aby być szczęśliwym w miłości nie trzeba być ślepym, lecz od czasu do czasu przymykać oczy..."
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 181 Skąd: się bierze prąd?
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 21:08
No to w porządku.
Mi brak włosów nie przeszkadza, choć sam mam już ponad półmetrowe włosy. Ok. 65 cm.
Nic nie mam do łysych ludzi. (dresy to nie ludzie) Raczej nie można uogólniać, że łysy = gorszy. A czy się podobają... Wiesz, większość jednak ma włosy, więc chyba łysi są mało popularni.
Ale był taki rysunek A. Mleczko, w którym jakaś dziennikarka stoi przed łysym facetem w garniturze, który mówi - "Nie jestem skinem, jestem po prostu łysy".
_________________ Stay heavy, stay true - and f*ck the world!
_________________ 'Ludzie kpią z nas zanim zdążą nas poznać, biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra.
Nie ma problemów to nie ma przyczyn czy uczuć.
Przyczyny zawsze są, a uczuć nie ma bez zarzutów...' Pezet <33
Wiesz, większość jednak ma włosy, więc chyba łysi są mało popularni.
Ale był taki rysunek A. Mleczko, w którym jakaś dziennikarka stoi przed łysym facetem w garniturze, który mówi - "Nie jestem skinem, jestem po prostu łysy".
Facet w garniturze na pewno wygląda lepiej z łysiną niż z długimi włosami.
Ja przez te wakacje ogołiłem banię na łyso i muszę powiedzieć, że trzeba się przyzwyczaić ale jest jak najbardziej spoko
_________________ "Ameryka jest jak jaśniejące miasto na wzgórzu, którego światło jak latarnia prowadzi zewsząd ludzi miłujących wolność"
a co do stereotypów..
to bzdura. ; /
najgorsze co może być to kierować się stereotypami..
znam wielu łysych gości. poza wyjątkami są o wiele "lepszymi ludźmi", niż tacy... pozostali.
Szanse ma, jeśli trafi na dziewczynę której się będzie taki podobał..mi osobiście się tacy nie podobają, wolę z włosami. Chyba, że facet ma jakieś wyjątkowo piękne rysy twarzy i zarost..