Wysłany: Sob Cze 28, 2008 21:13 czy dziewczyny lubią łysych? pytanie do dziewczyn
czesc, mam pytanie do was dziewczyny, czy lubicie ogolonych na zero chłopaków ? jeśli tak to jaki procent dziewczyn tak lubi ? czy chlopak ogolony na zero ma szanse na znalezienie dziewczyny ? prosze o odpowiedzi. pozdroo.
Ja nie lubię łysych. Muszę mieć za co poczochrać ;]
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Nie lubię łysych, dlatego że kojarzą mi się z gangsterami i z mafiozami
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Dokładnie. Ale są pewnie też takie, co czochrać nie muszą.
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die
ja też! Ostatnio polubiłam czochrać chłopaków ;D
kubik12 napisał/a:
czy chlopak ogolony na zero ma szanse na znalezienie dziewczyny ?
Ma, a czemu by jie? Zawsze znajdzie się taka, której się to bedzie podobać- np. dziś moja kuzynka wyszłaza mąż i jej wybranek jest własnie ogolony na łyso.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
zesc, mam pytanie do was dziewczyny, czy lubicie ogolonych na zero chłopaków ?
powinieneś spytać czy się podobają a nie czy lubimy.. jeśli chodzi o podobanie się to nie ale czy lubię? muszę go znać.. najpierw charakter potem wygląd:)
kubik12 napisał/a:
jeśli tak to jaki procent dziewczyn tak lubi ?
to zależy jednym to pasuje innym znów nie
kubik12 napisał/a:
czy chlopak ogolony na zero ma szanse na znalezienie dziewczyny ?
tak.. tzn jeszcze zależy od charakteru takiego chłopaka..
Reasumując najpierw muszę poznać chłopaka z charakteru.. Ale wiesz ludzie często i czasami nawet ja także kojarzę łysych z dresami..
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
czyli jednak zadna dziewczyna nie lubi ogolonych chlopakow ;(
Nie załamuj się, są takie które lubią łyse pały głaskać, wierz mi ;]
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomogła: 4 razy Wiek: 16 Dołączyła: 06 Cze 2008 Posty: 93 Skąd: Z Gór:P
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 23:01
No mi tam łysy nie przeszkadza..:) Na pewno lepszy łysy od gościa co ma długie włosy Ale najbardziej mi się podobają chłopcy jak mają takie normalne włosy, takie jak większość
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~