Wysłany: Czw Lip 31, 2008 23:10 Czy ona ma ochote na seks?
no więc mam dziewczyne(16 lat), a sam mam 14. I tu pytanie: czy waszym zdaniem ona chce już uprawiac seks? ja jestem już w pełni sprawny więc moge z nią to robic, ale nie wiem czy ona mając 16 lat przewiduje już w zwiazku takie atrakcje. dodam ze jest ona dosyc otwarta i wyluzowana.
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 791 Skąd: z horroru
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 07:23
Jeden z najglupszych tematow na tym forum...O_______o.
Cytat:
czy waszym zdaniem ona chce już uprawiac seks?
Cytat:
dodam ze jest ona dosyc otwarta i wyluzowana.
Jeszcze sie pytasz...Na pewno chce i sie dziwi, dlaczego jeszcze nie wpadles na ten pomysl
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 08:27
A wychowacie dzidziusia jeśli wpadniecie ?
Rotfl, ja bym 14 latkowi, jeszcze tak myślącemu nie pozwoliła nawet,żeby leżał ze mną na jednym łóżku,a co dopiero seks .
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Człowieku, zastanów się co Ty w ogóle piszesz. Skąd my mamy wiedzieć czy jest gotowa na seks skoro jej nie znamy? To, że napiszesz ile ma lat nic nam nie powie - może mieć nawet i 25 i wciąż nie być gotowa na zbliżenie. To sprawa indywidualna. A jeśli Ci powiem, że tak, chce uprawiać ten seks, to co? Nic się nie powiesz (bojąc się, że Ci "wyj**ie z bani") tylko zaczniesz się do niej dobierać? To dopiero wtedy nieźle po mordzie dostaniesz. Poza tym, to że jesteś w "pełni sprawny" do tego, nie oznacza że i Ty jesteś na to gotowy - a ja Ci udowodnię, że nie jesteś. Bo gotowość do seksu to nie tylko "staje mi, jak się podniecę". To przede wszystkim sprawa psychiczna, zaufania jednej osoby do drugiej, odpowiedniego zabezpiecznienia, zapewnienia utrzymania dla rodziny w razie ewentualnej wpadki i (cóż za niespodzianka!) ROZMOWY O TYCH SPRAWACH! A Ty mówisz, że chcesz z nią uprawiać seks, a boisz się z nią o tym porozmawiać? Dla mnie to chore. Tyle.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Zamknij się w pokoju i zrób co masz zrobić, a nie seksu Ci się chce. Tak w ogóle zastanawiam się jak 16letnia dziewczyna może chcieć chodzić z dzieckiem. Ale cóż...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.