Od pewnego czasu mam dziewczynę.Mieszka około 8-10km ode mnie co narazie nie jest problem bo pokonuje taki dystans w 15-20min.Wiem,że bardzo jej na mnie zależy,nie powiem że mi na niej nie.Tak naprawde to może być początek prawdziwej miłości.Ale problem polega na tym że ona jest młodsza,a ja teraz skończyłem gimnazjum.Po wakacjach bede musiał codziennie dojeżdzać do szkoły 15km w jedną strone.Boje się że nie będziemy później mieli czasu dla siebie.Co ja moge z tym wszystkim zrobić?
Oj ma sens na pewno. Powiem tak: mam znajomych w podobnej sytuacji, tylko że oni są chyba w tym samym wieku. Chodzą do dwóch różnych szkół, do których też muszą dojeżdżać. Do siebie mają pewnie podobną odległość. Już chyba ponad dwa lata to trwa. On przyjeżdża do niej mniej więcej co drugi dzień, bo różnie to wychodzi. Razem spędzają całe soboty i niedziele, święta, itd. Jakoś to godzą i są szczęśliwi. Nie warto czegoś takiego marnować ze względu na odległość.
Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 13:32
Ale Ty nie myśl na razie co bd od września, przed wami jeszcze 2 miesiace.
Jesli wam sie uda dotrwać, to na pewno nie bd sie, az tak często spotykać, ale przecież jakos to bd.
Nie koniec swiata, jak zamiast widywać ja codziennie, spotkasz sie z nia co 2-3 dni.
That life has brought me here, where I am"
Nie martw są zawsze weekendy albo wieczory... mój chłopak mieszka ode mnie ponad 20 km a jakoś udaje nam się widywać i jesteśmy już ze sobą prawie 2 lata i nie poddawaj się bedzie dobrze
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Pomógł: 35 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1637 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:47
madzia7881 napisał/a:
Nie martw są zawsze weekendy albo wieczory... mój chłopak mieszka ode mnie ponad 20 km a jakoś udaje nam się widywać i jesteśmy już ze sobą prawie 2 lata i nie poddawaj się bedzie dobrze
Ja miałem dziewczynę która mieszkała 500 metrów ode mnie ale to było za daleko dla mnie więc chodziliśmy ze sobą przez gg i byliśmy ze sobą 3 lata!
[quote="Wizzard"]Ja miałem dziewczynę która mieszkała 500 metrów ode mnie ale to było za daleko dla mnie więc chodziliśmy ze sobą przez gg i byliśmy ze sobą 3 lata![/quhmm
no też tak można chociaż ja bym się cieszyła na twoim miejscu jakby mój chłopak mieszkał tyle ode mnie....500 m to chyba nie aż tak daleko .. rower i w dwie minuty jesteś. a związek przez gg to nie związek .. ale każdy ma własne zdanie na ten temat
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
ja mam podobny problem. ide teraz do 3 gim i czeka mnie mnóstwo nauki (wymarzyła mi się średnia 5.00, czego pewnie no i tak nie dokonam...). będe się musiała duuużo uczyć . ale są przecież jeszcze weekendy, do tego kilka dni świątecznych, wolnych od szkoły... dacie rade
_________________ chcialabym poczuc ze na Ziemi sa dobrzy ludzie, ze nie wszyscy mysla tylko o sobie...
dominika17 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 22:42
a swoja droga, mam znajoma pare, chlopak obraza sie na dziewczyne ze ma zajecia dodatkowe i nie mze w tej chwili sie z nim spotkac; ale obraza sie na maxa
to jak zakochani pokonuja kilometry dzielace ich to jakies zajecia sa powodem do klotni?
chore
Miałem być w tym tygodniu u niej w 4dni 2 razy.Wyszło tak że pojechałem 4 razy tylko po to żeby być z nią koło 1,5h.A co do Ciebie Magda w gimnazjum jest strasznie łatwo.Ja uczyłem się po pół godziny dziennie w 3kl i miałem średnią 4,81.