Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:15 Czy zgodzilibyście się ?
Załóżmy że wasz kupel / kumpela tej samej płci chce trochę z wami " eksperymentować " zgodzilibyście się na sex z osobą tej samej płci , jako zdobycie nowych doświadczeń ?
ekhm.
no cóż...
musiałabym być mooocno podpita ewentualnie naćpana
na trzeźwo nigdy bym sie nie zgodziła..
nie 'rajcuje' mnie to.
pozdrowienia.;D
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 15:33
oj, nie, nie.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1713 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 19:22
Hollywood napisał/a:
jako zdobycie nowych doświadczeń ?
Nowe doświadczenia to ja mogę z facetem zdobywać. Niepotrzebna mi do tego kobieta.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach