Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 13:43 Dać szanse czy nie ?
Mam problem moze zaczne od poczatku...
Pewien chlopak chce byc ze mna
Zawsze traktowalam go jak kumpla ale ostatnio on traktuje mnie nie tylko jako kumpele
Zapytal sie czy mialby u mnie jakies szanse ale odpowiedizl ze wole bysmy byli tylko kumplami mialm nadzieje ze mu przejdzie ale nie ..
On wypytuje moje kumpele i mnie tez juz ktorys raz z kolei.
Nie jest w moim typie pali a nawet chyba troche cpa choc wydaje sie pozadny
Niewiem co zrobic bo mu zalezy mial opisy rozne skierownae do mnie typu "najpiekniejsza laska dala mi kosza" ale on jest strasznie plytki bardzo zalezy mu na wygladzie dziewczyny wiem to z smsow . Moze chce byc ze na tyko by siepochwalic przed kumplami ?
Doradzcie niebylo by problemu gdyby nie to ze czestodosc o nim mysle ale czuje ze mi sie nie podoba bo jest da mnie tylko kumplem sama nie wiem co mi doradzacie ?
[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 15:00 ]
piszcie co sodzicie o tym wszytkim ...
W sumie nie wiem jaki Ty masz problem. Nie sprecyzowałaś się w ogóle. Czy ja mam Ci powiedzieć, co do niego czujesz?
Skoro Ci się nie podoba to go olej i tyle.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 14:07
Kociara94 napisał/a:
" ale on jest strasznie plytki bardzo zalezy mu na wygladzie dziewczyny wiem to z smsow . Moze chce byc ze na tyko by siepochwalic przed kumplami ?
Powinnaś się cieszyć w pewien sposób :p wybrał Ciebie znaczy że masz coś w sobie że można się Tobą pochwalić innym
A co do tematu to skoro nic do niego nie czujesz,wyłącznie sympatię,to w czym problem ? ;p olej to że on coś do Ciebie czuje :p ważne żeby Tobie było dobrze,nie zmuszaj się do związku z osobą do ktorej nic nie czujesz bo to jest bez sensu,prędzej czy później on się rozpadnie i tylko niepotrzebnie któreś z was będzie cierpieć ;p Takich sytuacji warto unikać :]
Kociara94 napisał/a:
Doradzcie niebylo by problemu gdyby nie to ze czestodosc o nim mysle ale czuje ze mi sie nie podoba bo jest da mnie tylko kumplem sama nie wiem co mi doradzacie ?
1.Jest coś takiego jak interpunkcja.
2.Jest coś takiego w obsłudze komputera jak spacja :] taki długi przycisk na klawiaturze :]
Myślisz o nim bo on Ci to wkręcił,gdyby nie mówił że mu się podobasz i nie podbijał do Ciebie nawet byś o nim nie pomyślała jako o kimś więcej niz tylko kumplu.
Tylko czujesz? lepiej się dowiedz czy Ci się podoba czy nie :p
Ojjj jak ja bym chciała mieć takie problemy :] no ale w sumie każdy ma swoje ;p i dla każdego są one ogromne ;p
Pozdrawiam gorąco
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Skoro nic do niego nie czujesz to nie wiąż się z nim na siłe. Moze pogadaj z nim na spokojnie, że chcesz aby dalej był Twoim kumplem, ale tylko kumplem, bo nic do niego nie czujesz.
Widze po tym co napisalas, ze naprawde mu sie podobasz . Powinnas dac mu szanse, bo z przyjazni do milosci to tylko jeden krok. moze warto sprobowac...a co do jego nalogow, powiesz mu ze jesli ma z Toba byc to niech przestanie palic!. Jesli mu zalezy na Tobie, a na to wyglada, to sie zmieni i wszystko bedzie ok.Powodzenia
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 14:08
mialam identyczna sytuacje... tylko ze ja nie dalam szansy.. a teraz go pokochalam.. lecz on już mnie nie chce...
wiec korzystaj z zycia.. jak nie wyjdzie to najwyzej.. a wspomnienia pozostana na zawsze...
_________________ "..Uśmiechaj sie zawsze, nawet gdy ci źle jest..
..bo nigdy nie wiadomo kiedy ktoś zakocha sie w twoim uśmiechu..." =)