Wysłany: Czw Lip 31, 2008 08:50 Dlaczego jestem bez serca i nie potrafię kochać?
No wiec mam prawie 17 lat, mialam mnostwo chlopakow, ale zadnego nie kochalam.
Pociagaja mnie fizycznie, i w ogóle ale jak juz zaczne z jakims chodzic nie umie go pokochac.
Teraz mam opinie laski bez serca i w ogóle.
Nie wiem co jest ze mna nie tak, dlaczego nie moge nikogo pokochac.
Nigdy nie kochalam....
Co jest ze mna nie tak .? ;(
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 09:22
Nic nie jest z tobą nie tak Mnie nazywali królową śniegu, a ja po prostu nie chciałam kochać. Myśle,że może podświadomie boisz sie miłości i wybierasz nieodpowiednich chłopców:) Takich, których nie pokochasz, ale mimo to miło spędzisz z nimi czas. Prawda jest taka, że miłość w końcu każdego dopadnie, prędzej czy później, więc nie przejmuj się i może poczekaj na Pana Doskonałego;)
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...
Nie da się powiedzieć nie zwracaj uwagi na fizyczność. To, że masz 17 lat nic nie znaczy. Przecież nie musisz od razu wychodzić za mąż. Młoda jesteś jeszcze, więc się baw. W końcu przyjdzie "Ten Jedyny"...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Czemu sam nie przyjdzie? Nigdy nie szukałam na siłę faceta. Zawsze jakoś tak wyszło, że się gdzieś spotkaliśmy, zgadaliśmy.
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
No skoro ich nie kochasz to po co zaczynasz z nimi chodzić .. mówisz że miałaś mnóstwo chłopaków, lepiej chyba poszukać kogoś z kim by się było bardziej na poważnie i przede wszystkim takiego którego będziesz kochać a takiego na pewno spotkasz i opinia o Tobie na pewno minie :]
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 11:24
raperka16, po prostu nie dorosłaś do tego, by pokochać, nie martw się, z czasem to przyjdzie samo.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Nie jesteśmy. Ale nie widzę powiązania w szukaniu faceta na siłę wszędzie gdzie się da/czekaniem aż "sam przyjdzie" a rozstaniem. Po prostu nie ta osoba. I tu i tu można na ową trafić.
Koniec offtopu.
O problemie głównej zainteresowanej się wypowiadałam. Na razie się baw i nie przejmuj opinią innych. (: Nie warto...