Wysłany: Czw Sie 28, 2008 09:09 Duża różnica wieku w miłości :-)
Niedawno byłam na zabawie, gdzie poznałam pewnego chłopaka♥ Jest jeden problem on jest ode mnie starszy o 17 lat Wiem, że to sporo, ale powiedzcie szczerze czy to jest duża przeszkoda??? Uważam, że wiek w miłośći nie jest istotny ♥ Przez cały czas tańczyliśmy i rozmawialiśmy.... Jestem pewna, że on też coś do mnie poczuł, ale zasugerował mi, ze raczej nie będziemy razem, bo między nami jest spora róznica wieku Ale jestem przekonana, że nie jestem mu obojętna, bo on nonstop prawił mi komplementy Jak myślicie czy coś z tego bedzie czy może związek młodej dziewczyny z dorosłym facetem nie ma żadnych szans na przetrwanie??? Każda rada bezcenna Piszcie
Ja też dam Ci radę- nie wierz we wszystko, co ludzie mówią. On tylko się bawił, miał Cię za głupią małolatę, która uwierzy we wszystko co powie. I udało mu się. Olej planowanie waszej miłości, bo uwierz mi - on Cię wyśmieje. Na jego miejscu nie chciałabym stałego związku z dziewuchą młodszą o 17 lat. To jak niańczenie młodszej siostry.
Jesli jestes pełnoletnia to oki możecie spróbować się spotykac a sama sie przekonasz czy do siebie pasujecie i czy moze coś z tego być. Sama mam faceta o 10 lat starszego i niestety wiem jak na takie związki patrzy rodzina i znajomi, ciągle panuje stereotypowa nietolerancja..mimo że mam 19 lat rodzina zakazała mi się z nim spotykać a co dopiero powie Twoja na faceta 17 lat starszego...mimo wszytsko zycze powodzenia i jeśli to cos prawdziwego to napewno przetrwa..
_________________ "Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść
To przecież dobrze, dobrze o tym wiem
Chciałbym umrzeć przy Tobie"
ej ja mam koleżankę ( bardzo dobra ) ktora kocha faceta który ma 28 lat a ona 15 lat wiec jest duza roznica 13 lat a jednak sa razem i jej rodzice o wszystkim wiedza .. to zalezy od Was
Wszystkie te pierdoły o tym, że w miłości wiek nie jest ważny to nieprawda.
Ja nie wiem , dziewczyno w jakim Ty świecie żyjesz...
Chociaż nie, nie osądzam Cię.
Sama zrobiłam kiedyś głupotę, chciałam się spotkać z gościem poznanym przez Internet, który miał lat 23.
Na szczęście, w porę się opamiętałam.
Wiem jak to jest, kiedy taki starszy facet zawróci Ci w głowie swoją dojrzałością i odpowiedzialnością. Jednak wiedz, że być może dla niego byłaś tylko zabawką.
Teraz się pewnie cieszy, że nadal nie stracił uroku, bo jakaś małolata go chce.
Nie bierz udziału w jego grze.
Facet, który interesuje się o dużo od siebie młodszymi dziewczynami coś knuje i ma nieczyste zamiary.
Przemyśl to.
Klaudysia_333 napisał/a:
Jak myślicie czy coś z tego bedzie czy może związek młodej dziewczyny z dorosłym facetem nie ma żadnych szans na przetrwanie??
Nie ma.
Dziewczyna co najwyżej będzie mieć potem złamane serce lub dzidziusia w drodze (bo jak myślisz- czego chce od młodej laski dorosły mężczyzna? no właśnie- tylko jednego).
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Ostatnio zmieniony przez Lady_Hate Czw Sie 28, 2008 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie to jest już patologia. 17 lat starszy facet? Przecież on mógłby byś Twoim ojcem! Co za tym idzie, to prawie jakby podobała mu się własna córka. Poza tym który facet (o tyle lat starszy) zainteresowałby się dziewczyną w Twoim wieku na poważnie?? Bawi się Tobą, robi nadzieje, a później zniknie Ci z oczu prędzej niż się pojawił... Szkoda Twojego czasu.
Czemu od razu patologia?Owszem 17 lat różnicy to bardzo dużo ale nie zawsze facetowi chodzi tylko o sex jesli ma młodsza partnerke. Najlepiej bedzie jak sie z nim pospotykasz a wtedy wszytsko bedzie jasne...
_________________ "Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść
To przecież dobrze, dobrze o tym wiem
Chciałbym umrzeć przy Tobie"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4298 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 14:26
Są podobne tematy-zamykam.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.